Идеи, интереси, бизнес

Some Details

„Идеи, интереси, бизнес“ на 27 март с Бойка Браткова

За професиите на бъдещето ще говорим с благоевградския общински съветник, Кирил Илиев, в качеството му на преподавател във Висшето училище по телекомуникации и пощи. Трима абсолвенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще разкажат какво според тях..

публикувано на 27.03.23 в 08:20

„Идеи, интереси, бизнес“ на 20 март с Бойка Браткова

Преподаватели от Стопанския факултет на ЮЗУ изнасят лекции в университета на остров Мавриций – ще включим пряко от островната държава, декана на факултета, проф. Преслав Димитров. Със секретаря на Съюза по туризъм в Банско, Зорка Тумбакиева,..

публикувано на 20.03.23 в 08:00

„Идеи, интереси, бизнес“ на 13 март с Бойка Браткова

Какво точно разследва Европейската прокуратура на територията на няколко въглищни централи у нас – ще включим експерта по проблемите на климата и енергетиката, Георги Стефанов. Новите възможности за партньорство и развитие на бизнес средата в..

публикувано на 13.03.23 в 07:10

„Идеи, интереси, бизнес“ на 6 март с Бойка Браткова

Задълбочаването на културните и икономически връзки ще извадят ли от „точката на замръзване“ българо-македонските отношения – ще включим от Скопие журналистът Владимир Перев. Подрастващите и тяхното ориентиране в настоящата бизнес среда – ще..

публикувано на 06.03.23 в 08:15

„Идеи, интереси, бизнес“ на 27 февруари с Бойка Браткова

Как се променят геополитическите интереси на Балканите една година след войната в Украйна – коментар на преподавателя по международни отношения в ЮЗУ, доц. Димитър Тюлеков. Гражданското образование и формирането на предпиемаческо мислене сред..

публикувано на 27.02.23 в 08:00

„Идеи, интереси, бизнес“ на 20 февруари с Бойка Браткова

Как се прави бизнес в сектор „земеделие“ ще ни разкажат трима млади фермери от Кюстендилско. Социалните предизвикателства в спорта, като стопански субект – ще разговаряме с Йордан Янев, президент на лекоатлетическия клуб „Джордан“ в..

публикувано на 20.02.23 в 08:00

„Идеи, интереси, бизнес“ на 13 февруари с Бойка Браткова

За застрахователната ни култура и видовете застраховки ще разговаряме с Васил Тодорински, директор на застрахователна компания в Благоевград. Сградоустройствената политика и сигурността на жилищните сгради – ще коментираме с председателя на..

публикувано на 13.02.23 в 08:00

„Идеи, интереси, бизнес“ на 6 февруари с Бойка Браткова

Бизнес средата в България и високите технологии – ще разговаряме с Михаил Илиев, един от организаторите на Първото изложение на високотехнологичните компании, което ще се проведе в АУБ. Възможностите за професионална реализация в сферата на..

публикувано на 06.02.23 в 08:00

„Идеи, интереси, бизнес“ на 30 януари с Бойка Браткова

Бъдещето на автомобилната индустрия и новите технологии – по темата ще разговаряме със собственика на автосалон в Благоевград, Васил Новоселски. Да очакваме ли рязка промяна в цените на имотния пазар – ще чуем анализа на председателя на..

публикувано на 30.01.23 в 08:15

„Идеи, интереси, бизнес“ на 23 януари с Бойка Браткова

Какво е значението на медиацията при разрешаване на бизнес спорове – ще разговаряме с адв. Мариана Митова, ръководител на Център за обучение по медиация. Какви са предизвикателствата пред гражданските организации в страната – това ще..

публикувано на 23.01.23 в 08:05