Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Настроения

вторник – 17.00 – 18.00 ч.
водещ: Ники Вачев

Всеки вторник от 17.00 до 18.00 ч. на честотите на радио Благоевград можете да намерите своето емоционално пътуване в света на музиката. Аз, Ники Вачев, ще бъда ваш гост с информация и клюки от живота на звездите в шоу бизнеса. Няма да забравя да ви запозная и с факти от творчеството и биографията на изпълнителите, които ще пеят на „плейбек” в предаването. Възрастови ограничения няма, стига да харесвате музиката от края на миналия и началото на настоящия век. Дали сте в настроение за романтична балада или за енергичен хип – хоп, няма значение, ще черпим вдъхновение от различните музикални стилове в предаването. Бъдете в настроение с „Настроения”.

Вижте още

„Студио Спорт“ на 28 януари 2023 г. с Петрана Кимчева

Минути за шампиони: Евелина Николова – олимпийска медалистика от Токио – спортист на община Петрич за 2022 година. Разговор с Радослав Янков за Световната купа по сноуборд, провела се в Банско. Децата и спорта: Венеса Ханджийска от клуб по лека атлетика „Джордан“ с първи успехи за годината. На кои футболни турнири ще бъде..

публикувано на 28.01.23 в 08:00

„Сюжети от деня“ на 27 януари 2023 г. с Агнес Манова

Над 23 хиляди сигнала за онлайн посегателства срещу деца са получили в Националния център за безопасен интернет, който след 16 години е застрашен пред закриване. Причините – липсата на държавно финансиране. За търсените решения е разговорът с Антоанета Василева, експер