Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Марек Юнион Ивкони загуби с 0:3 гейма от първенеца на Германия Берлин Ресайклинг Волейс

 

  

В мач от група “А“ на Шампионската волейболна лига в като домакин тотално подмладеният отбор на българския шампион Марек Юнион Ивкони загуби с 0:3 гейма от първенеца на Германия Берлин Ресайклинг Волейс, в чийто състав играят 8 национали на Германия, САЩ,Италия, Франция, Унгария, Словакия, Австрия и Хърватия.

  Реакциите след мача на двамата треньори - Найден Найденов на Марек и Роберто Серниоти на Берлин Ресайклинг можете да чуете от звуковите файлове.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Изложба на известния художник Георги Лазов се открива днес в Дупница

 Събитието е част от Майските празници на културата и е озаглавено “Радостта в очите на хората”. Организатори са Община Дупница и Историческият музей. Експозицията е подредена в Общинската художествена галерия и е посветена на 120 години от рождението на Георги Лазов. Тя включва 47 картини, масла и акварели. 16 от тях са от фонда на галерията, а..

публикувано на 26.05.24 в 09:26

Промяна в организацията на движението между Симитли и Благоевград

 Във връзка с очаквания  интензивен трафик от Гърция към България,   във времето от 11 до 21 часа днес  се въвежда промяна в организацията на движението между Симитли и Благоевград , съобщават от Агенция „ Пътна инфраструктура“. Камионите над 12 тона няма да  могат да пътуват в посока ГКПП „ Кулата“, а в  посока София ще могат да се движат само в..

публикувано на 26.05.24 в 07:01

Слънчева неделя

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските райони от западната половина на страната ще се развие купеста облачност, но само на изолирани места в планините ще превали и прегърми. Вятърът от изток-североизток временно ще се усили. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25° градуса. Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд..

публикувано на 26.05.24 в 06:58

Генериран е и хеш кодът, който ще изписват машините за гласуване

Министерството на електронното управление, Българският институт по метрология и Българският институт за стандартизация удостовериха съответствието на машините за гласуване на изборите на 9 юни. Необходимите документи са изпратени в Централната избирателна комисия.  Генериран е и хеш кодът, който ще се изписва на контролната разписка на машината и на..

публикувано на 25.05.24 в 19:47

Над 930 сигнала за изчезнали деца у нас в последните 12 години

250 000 деца изчезват годишно в Европейския Съюз. Това сочи проучване, публикувано от ЕК през 2013 г. Това се равнява на изчезването на едно дете на всеки две минути. Над 85% от изчезналите са избягали от дома си или от институцията, в която са настанени. Всяка година на 25 май светът отбелязва Международния ден на изчезналите деца, посветен на..

публикувано на 25.05.24 в 14:29

Приключи процедурата по удостоверяване на машините за изборите на 9 юни

Министерството на електронното управление приключи процедурата по удостоверяване на машините за изборите на 9 юни, съобщи ресорният министър Валентин Мундров. Той увери, че докладът на експертите е положителен и не се очакват никакви технически проблеми по време на вота. Днес ЦИК започва процедурата по доверено изграждане на софтуера, който ще се..

публикувано на 25.05.24 в 11:14

С множество травми е пострадалият французин в района на Седемте рилски езера

39-годишен французин пострада сериозно вчера в района на Седемте рилски езера. Той има множество счупвания, вследствие на падане от голяма височина, но е стабилизиран. Това съобщиха лекарите от Спешното отделение на болница „Свети Георги" в Пловдив, където е откаран за лечение с военен вертолет "Кугар". Екипажът на вертолета е излетял от..

публикувано на 25.05.24 в 10:36