Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Радио Благоевград е по-близо до хората

Радио Благоевград започва да реализира изнесено студио, а целта е да бъде по-близо до хората. Първото едночасово включване бе от квартал „Вароша“. Събеседници, на водещия Мариана Попова, бяха директорът на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград – Богдана Костадинова, д-р Александра Ковачева – ръководител „Кариерно ориентиране“ към Центъра, журналистът Симона Бабалийска, ръководителят на ансамбъл „Пиринче“ Симеон Стамболийски, корепетиторът Ивайло Михалков и участници от клуб по „Журналистика“.

По време на гостуването в изнесеното студио участниците разкриха бъдещи творчески планове на Центъра за личностно и творческо развитие, бъдещите дейности на ансамбъл „Пиринче“, а младите журналисти истински се вълнуваха да седнат пред микрофона на Радио Благоевград.

Радио Благоевград ще продължи инициативата всяка седмица да гостува на различно място с изнесено студио и да представя актуални теми и интересни събеседници. 


Галерия

Вижте още

"Златно перо" за колегата Валентин Дишев

Тази вечер в София, на специална церемония ,  бяха връчени годишните награди на Съюза на българските журналисти. С голямата награда – "Йосиф Хербст" – за неговия изключителен принос към развитието на българската журналистика и във връзка с 80-ата годишнина от рождението му, бе удостоен Николай Конакчиев. С отличие бе почетен и Анжел Вагенщайн.  Нери..

публикувано на 11.11.22 в 22:16

Дирекция „НП Рила“ откри изложба в арт салона на Радио Благоевград

  Фотоизложбата под мотото „30 години НП „Рила“ – предизвикателство за поколенията“ обедини 31 табла с фотографии на победителите в проведения тази година юбилеен фотоконкурс.   Представените фотоси бяха включени в шест категории – „Водите на Рила – езера, реки, водопади“, „Подслон в планината – хижи и заслони“, „Горите на Рила –..

публикувано на 10.11.22 в 18:51