Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Предаването "Тийн Зона" обявява ученически конкурс за най-добро интервю

Младежкото предаване "Тийн Зона" и Радио Благоевград обявяват ученически конкурс по повод 50-годишния юбилей на медията!

Ако сте любопитни, обичате да задавате въпроси и искате да разказвате за онези, които ви впечатляват, запишете се и участвайте в конкурса ни за интервю на тема “Човекът, който ме вдъхновява” и можете да спечелите голяма награда! 

  • За да заявите участие в конкурса ни изпратите трите си имена, името на училището, в което учите и контакти за връзка с вас на адрес: teenzone@abv.bgЕкипът на "Тийн Зона" ще се свърже с вас, за да ви даде указания за изпълнение на задачата, да ви помогне с организацията на интервюто и да получите отговор на всички въпроси, свързани с конкурса. 

  • Запишете интервю в АУДИО/ВИДЕО формат с продължителност до 5 минути, с човек, който ви вдъхновява и е специален за вас - любим учител, съученик, приятел, инфлуенсър, музикант, актьор, спортист, ютюбър и т.н. Разкажете на аудиторията на Радио Благоевград за него! 

  • Готовите интервюта ни изпратете на адрес: teenzone@abv.bg. Крайният срок за записване в конкурса е 28.02.23г., а за готовите интервюта е 20.03.23г.

Голямата награда за победителя в конкурса “Човекът, който ме вдъхновява” е професионален диктофон "Olympus" - флагманът в устройствата за звукозапис. Ще има и много други награди, ваучери и изненади! Най добрите интервюта ще бъдат излъчени в ефира на Радио Благоевград и публикувани в социалните ни мрежи.

Победителите ще бъдат обявени в началото на месец април, а интервютата ще бъдат оценявани от нашето жури в състав:

Рина Далева, директор на БНР Радио Благоевград. 

Давид Калпачки - редактор в БНР Радио Благоевград и ментор на младежкото предаване "Тийн Зона".

Мария Черешева - журналист, зам.-председател на Асоциацията на европейските журналисти в България.

Флора Стратиева - инфлуенсър, създател на youtube съдържание и журналист в БНТ. 

Очакваме ви!


БНР подкасти:

Вижте още

„Звезди в Радиото – 2024”

Представяме на вниманието Ви тринадесетото издание на конкурса „Звезди в Радиото”, в който имате възможност да участвате. „Звезди в Радиото – 2024” на 30 и 31 март 2024 г. Конкурсът е за млади изпълнители в областта на класическата, народната (автентична или обработена) и популярната музика и се провежда в три раздела –..

публикувано на 14.02.24 в 10:30

Българският фармацевтичен съюз награди журналистката Лалка Радкова и Радио Благоевград

Журналистът Лалка Радкова от БНР - Радио Благоевград и директорът на Радиото на Югозапада, Рина Далева, получиха отличия и почетни грамоти от  ръководството на Българският фармацевтичен съюз. Съюзът даде висока оценка за работата на Лалка Радкова с ресор "Здравеопазване". Зам. председателят на Регионалната лекарска колегия в Благоевград, Константин..

публикувано на 10.02.24 в 17:03

С репортерска акция Радио Благоевград почете рождения ден на БНР

Жители и гости на областния център бяха зарадвани с подаръци - календари с логото на обществената медия.  Слушателите определят БНР като символ на началото, на традицията, която с времето се модернизира и в крак с времето отговаря на всички съвременни условия при наличието на конкуренция в медийното пространство.  БНР е доказало през годините, че е..

публикувано на 25.01.24 в 14:01

БНР чества 89 години от своето създаване

Днес Българското национално радио чества 89 години от създаването си. На 25-и януари 1935 година министър-председателят Пенчо Златев изпраща до цар Борис Трети за утвърждаване Наредба-закон за радиото, която царят одобрява с указ на следващия ден. Така радиоразпръскването става държавна собственост.  Традиционно БНР ще отбележи рождения си ден с..

публикувано на 25.01.24 в 09:23

Благодарствено писмо до Радио Благоевград

Директорът на ДТ „Никола Вапцаров“ в Благоевград Маргарита Мачева изпрати благодарствено писмо до директора на Радио Благоевград Рина Далева. В него тя благодари за огромната подкрепа, която и е оказана през изминалата година. „Искрено се надяваме, че и за в бъдеще ще можем да разчитаме на съдействието Ви и на все така ефективното..

публикувано на 21.12.23 в 14:57

Приключи благотворителната инициатива „Подари време“

С концерт на ФГ „Бисери“ и ДЮФА “Пиринска китка” към  Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград приключи благотворителната инициатива на Неврокопската митрополия и Радио Благоевград под надслов „Подари време“. Тя бе организирана в навечерието на Рождество Христово и по повод 50-годишния юбилей на Радиото на Югозапада...

публикувано на 15.12.23 в 18:14

Споделяме с Вас „Споделеното с приятели“

"Споделено с приятели" – под това мото преминава тази юбилейна година за Радио Благоевград. И така усещаме официалните поздравителни адреси, които получавахме през целия ден на кулминацията на честванията – 11-ти декември. Освен от една от най-важните и значими институции в страната – Президентството - към нас с признание за авторитета, който..

публикувано на 12.12.23 в 14:25