Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Предаването "Тийн Зона" обявява ученически конкурс за най-добро интервю

Младежкото предаване "Тийн Зона" и Радио Благоевград обявяват ученически конкурс по повод 50-годишния юбилей на медията!

Ако сте любопитни, обичате да задавате въпроси и искате да разказвате за онези, които ви впечатляват, запишете се и участвайте в конкурса ни за интервю на тема “Човекът, който ме вдъхновява” и можете да спечелите голяма награда! 

  • За да заявите участие в конкурса ни изпратите трите си имена, името на училището, в което учите и контакти за връзка с вас на адрес: teenzone@abv.bgЕкипът на "Тийн Зона" ще се свърже с вас, за да ви даде указания за изпълнение на задачата, да ви помогне с организацията на интервюто и да получите отговор на всички въпроси, свързани с конкурса. 

  • Запишете интервю в АУДИО/ВИДЕО формат с продължителност до 5 минути, с човек, който ви вдъхновява и е специален за вас - любим учител, съученик, приятел, инфлуенсър, музикант, актьор, спортист, ютюбър и т.н. Разкажете на аудиторията на Радио Благоевград за него! 

  • Готовите интервюта ни изпратете на адрес: teenzone@abv.bg. Крайният срок за записване в конкурса е 28.02.23г., а за готовите интервюта е 20.03.23г.

Голямата награда за победителя в конкурса “Човекът, който ме вдъхновява” е професионален диктофон "Olympus" - флагманът в устройствата за звукозапис. Ще има и много други награди, ваучери и изненади! Най добрите интервюта ще бъдат излъчени в ефира на Радио Благоевград и публикувани в социалните ни мрежи.

Победителите ще бъдат обявени в началото на месец април, а интервютата ще бъдат оценявани от нашето жури в състав:

Рина Далева, директор на БНР Радио Благоевград. 

Давид Калпачки - редактор в БНР Радио Благоевград и ментор на младежкото предаване "Тийн Зона".

Мария Черешева - журналист, зам.-председател на Асоциацията на европейските журналисти в България.

Флора Стратиева - инфлуенсър, създател на youtube съдържание и журналист в БНТ. 

Очакваме ви!


Вижте още

„На меНе ми пука!“ – новият младежки подкаст по Радио Благоевград

В ефира на Радио Благоевград и в дигиталните канали на медията ни стартира нов младежки подкаст. Той е съвместен проект на Младежки център RAISE YOUTH – Брезник и предаването „Тийн Зона“. Първият епизод на подкаста е посветен на финансовата грамотност на младежите – инвестиции, планиране на разходите, организиране и контрол на финансовите..

публикувано на 13.03.23 в 10:21

Преподаватели от ЮЗУ с изложба в Радио Благоевград

Преподаватели-художници от катедра „Изобразително изкуство“ на Югозападния университет „Неофит Рилски“ представят поредна изложба. Експозицията ще бъде открита на 14 март 2023 г. (вторник) от 16:00 часа в Арт салона на Радио Благоевград. Инициативата е посветена на 50-годишнината на Радио Благоевград, с което университетът има дългогодишно..

публикувано на 09.03.23 в 14:01

Радио Благоевград на 50: Споделено с приятели

Споделено с приятели – под това мото започаха инициативите на Радио Благоевград, посветени на неговата 50-годишнина. Този следобед бе поставено началото в Арт салона на медията, с Обща изложба на жените творци от Благоевград. Д иректорът на Радио Благоевград, Рина Далева, откри експозицията, която привлече представители на различни институции и..

публикувано на 21.02.23 в 16:58

Споделено с приятели

В навечерието на 8 март, Арт салонът на Радио Благоевград представя традиционна обща изложба на жените творци. Дружество „Искрици“ е съорганизатор на проявата, която се провежда със съдействието на Югозападния университет, Сдружение „Ние, жените“ и Винената партия. Официалното откриване е на 21 февруари от 16 часа.  „Споделено с..

публикувано на 20.02.23 в 15:40

„Звезди в Радиото – 2023”

Представяме на вниманието Ви дванадесетото  издание на конкурса „Звезди в Радиото”,  в който имате възможност да участвате. „ Звезди в Радиото – 2023 ” -  8 и 9 април  2023 г. Конкурсът е за млади изпълнители в областта на класическата, народната (автентична или обработена) и популярната музика и се провежда в три раздела –..

публикувано на 15.02.23 в 10:00

„Хора помагат на хората“

Радио Благоевград се включва в  международната инициатива в знак на подкрепа и солидарност с жертвите на опустошителните земетресения, засегнали Турция и Сирия. На  15 февруари, сряда, точно в 9:45 българско време  в ефира на европейските радиостанции ще прозвучи песента „ Хора помагат на хората “ (People Help the People) в изпълнение на..

публикувано на 15.02.23 в 09:00

Ден на Дико Илиев в Радио Благоевград

На 15 февруари се навършват 125 години от рождението на Дико Илиев – композитор, диригент, самороден талант, уникално явление в нашата култура.   Днес в Радио Благоевград ще представим творчеството на Дико Илиев, който е автор на десетки хора, маршове, валсове, ръченици, китки за духов оркестър. В предаването „Утро“ с водещ Спаска..

публикувано на 15.02.23 в 08:55