Предавания


ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 9 ДЕКЕМВРИ:

Денят се събужда. Усмихнете му се и му придайте смисъл. Следва най – обичаният делник, в който времето тече по –бързо, а чувството, че предстои нещо хубаво е по – силно от всякога. Екипът ни днес: звукорежисьор е Стефан Генчев, новините ще научавате от..

публикувано на 09.12.22 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 8-ми декември

Политематично е днешното ни предаване като началото ще дадем с един проблем, с който се сблъскват ловците, а именно мигрантите, които влизат в ловните им територии и създават предпоставка за инциденти.  Експерти разясняват стъпките при въвеждане на мерки..

публикувано на 08.12.22 в 14:40
Участници в срещата за климатолечението в Малко Търново

ОЧАКВАЙТЕ ВЪВ „ВИА ПОНТИКА“ ОТ 11 ДО 12 Ч.:

В предаването за туризъм „Виа Понтика“ коментираме със специалисти и представители на бранша проблемите в сектора  и  възможните им решения; задаваме въпроси и търсим отговори; представяме проекти и дестинации, които популяризират възможностите за..

публикувано на 08.12.22 в 10:00

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 8 ДЕКЕМВРИ!

На 8-и декември токсикологиите в цялата страна тръпнат в празнично очакване... най-краткият виц на тема студентски празник. Празникът е с толкова сериозни традиции, а студентите между вдъхновяващите лекции и колоквиуми имат толкова много култура в тази..

публикувано на 08.12.22 в 07:06

Булевард Демокрация на 7-ми декември

Темите в предаването: Има ли хора в Бургас, които студуват заради реализацията на общински проект? Мненията на депутата Цончо Ганев и на зам.-кметът на община Бургас Весна Балтина. Трябва ли да бъде по-решителна позицията на България в отговор на..

публикувано на 07.12.22 в 14:12

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС ОТ 7 ДО 10 ЧАСА НА 7-МИ ДЕКЕМВРИ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Декември е аромат на портокали и канела, топъл шоколад и домашен уют… Ето с такава празнична нагласа навлизаме в сряда, добро утро на 7-ми декември! Усмихваме делника и от сутрешния ефир на БНР –..

публикувано на 07.12.22 в 07:01

Булевард Демокрация на 6-ти декември

Как Бургас отбелязва празника си, кои събития минаха и кои предстоят в следобедните часова. Това ще проследим в предаването днес. Общата снимка с именниците винаги привлича бургазлии, които ще почерпят днес и се превърна в една добра традиция. Как ще..

публикувано на 06.12.22 в 14:52

ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН! НА 6-ТИ ДЕКЕМВРИ ПРАЗНУВАЙТЕ С БНР-БУРГАС

Въъъй, Бургас празнува! И Черноморец, и Царево. На любимия празник кафето ще премине плавно в рибена чорба, защото най-морската медия ще отбележи Никулден със специален сутрешен блок, който само и единствено на 6 декември ще продължи до обяд...

обновено на 06.12.22 в 07:07
Проф. Николай Габровски

"Булевард Демокрация" - на 5 декември

Интересен избор на Борисов за кандидат за премиер. Само неврохирург не бяха ни предлагали за министър-председател. Казвам го от гледна точка на разни аватари, които бяха номинирани просто, защото трябва да има някой номиниран. Разбира се, упражнението..

публикувано на 05.12.22 в 14:59

Влез в час на 5-ти декември

Абсолвенти от БСУ ще получат днес своите дипломи. Близо 400 души ще участват в тържествената церемония, която започва в 10 часа.  В предаването днес ще ви представим новите възможности за обучение във висшето училище, които ще бъдат предложени в настоящата..

публикувано на 05.12.22 в 10:00

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 5 ДЕКЕМВРИ:

Единствената разлика между добрия и лошия ден е твоето отношение към него. За това не се сърдете на понеделника, той е тук , за да постави началото на новата декемврийска седмица. Да го посрещнем с усмивка и чаша любимо кафе! Ето и темите в сутрешната ни..

публикувано на 05.12.22 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч:

Здравейте, време е за доброто в ефира на БНР - Бургас! В празничния декември и в навечерието на Рождество Христово нека всеки да се замисли за обикновените неща в ежедневието ни – за добрата дума, за протегната ръка, за достойната постъпка, за..

публикувано на 04.12.22 в 16:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 4 ДЕКЕМВРИ СЛЕД 13 ЧАСА!

Писателката Йоана Вълчева ще разкаже днес в Бургас своята история за написването и издаването на трите си романа. Срещата е под надслов “Моят път - стъпки от думи” от 17.00 часа в Регионална библиотека "Пейо Яворов". Анонсът обещава една различна..

публикувано на 04.12.22 в 11:19

"Булевард Демокрация" - на 2 декември

Депутати върнаха 100% гласуване с хартиени бюлетини. „След гласуване с машина ще се разпечатва бюлетина, която ще се брои ръчно в края на изборния ден… … Резултатите ще се записват и на флашки, но протокол от машината няма да се..

публикувано на 02.12.22 в 15:00

Храненето по Зоната - в "Радио-айляк" днес

Празниците са време, в което сме низвергнали кантара в някой ъгъл на стаята и обличаме по-широки дрехи, с мотив, че са удобни. Празниците са време, което българинът е свързал с похапване над обичайното. Но… С идването на новата година и с доизяждането..

публикувано на 02.12.22 в 11:05