Предавания


Булевард Демокрация на 9-ти март

Две нови сгради на училища ще бъдат изградени в Бургас. Едното е в Сарафово, а другата е за Математическата гимназия. Повече ще научим от ресорният зам.-кмет Йорданка Ананиева в първия час на предаването. Също тогава ще ви срещнем с шестокласника Никола..

публикувано на 09.03.23 в 14:43

Колко ще струва Великденският туристически пакет проверяваме във "Виа понтика"

Българи и румънци да са основните туристи за Великден по Южното Черноморие очаква Антон Тръпков от поморийското сдружение „Хотели и ресторанти“. "Силно се надяваме да се оживи, защото се очаква не малка част от хотелите да отворят-тези, които са..

обновено на 09.03.23 в 09:51

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 9 МАРТ:

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 9 МАРТ: Кой казва, че март е месецът, когато жените ще са виновни за всичко, включително и за прогнозата за времето? Е, четвъртък е и слънцето бърза да изгрее на нашата улица! Добро утро на 9-ти март, свежо и приятно..

публикувано на 09.03.23 в 07:00

"Булевард Демокрация" - на 8 март

Докато ние чакаме „от три до шест месеца“ да паднат цените в магазините, както обещаха от КЗП, във Франция въведоха „най-ниски цени“. „Дъpжaвaтa cтapтиpa тpимeceчнa ĸaмпaния зa бopбa c инфлaциятa и eвeнтyaлнaтa тъpгoвcĸa cпeĸyлa в cътpyдничecтвo..

публикувано на 08.03.23 в 15:06

Без направление на 8-ми март

Вътрешната красота има и своите външни проявления, а няма по-красив човек от здравия човек. Така осмомартенски започва днешното издание на предаването "Без направление", а темата ни днес е захарния диабет - причини, лечение и профилактика.  Според..

публикувано на 08.03.23 в 10:45

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 8 МАРТ!

Отдаваме дължимото на женския празник и в ранното утро проверяваме какво има на цветния пазар и с колко е поскъпнал осмомартенският букет. Тема на фокус-военното обучение в училище. Предложението за въвеждането му е публикувано за обществено..

публикувано на 08.03.23 в 07:06

"Булевард Демокрация" - на 7 март

Най-много се лъже преди война, по време на избори и след лов, гласи една мъдрост. Аз бих я перифразирал в нашенски стандарти, че най-много се обещава преди избори, преди секс и по време на криза. Нека не обвиняваме, че всички лъжат, но пък това,..

публикувано на 07.03.23 в 15:02
Ирина Генова, брокер

В "Експертът говори" -цената на имотите

Всеки, който наскоро е търсил апартамент в Бургас и региона, знае, че цените на жилищата за продажба или наем са доста по-високи от нормалното. В днешното издание на „Експертът говори“ засягаме точно тази тема заедно с брокера Ирина Генова.  Ще..

публикувано на 07.03.23 в 10:50

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 7 МАРТ:

Целта на всеки един нов ден е да стигнеш до неговия край без да изгубиш усмивката си. Добро утро  във вторник! Делникът можа да е прекрасен, ако го посрещнете с ентусиазъм и положителни мисли. Ето и екипът ни днес: звукорежисьор е Стефан Генчев,..

публикувано на 07.03.23 в 06:30

Булевард Демокрация на 6-ти март

Днес е Европейски ден на логопедичната терапия. По този повод бургаски специалисти консултират безплатно деца в рамките на кампанията „Логопед с добро сърце“, за която ще ви разкажем след малко в предаването. Ще отидем до Несебър, където бе представена..

публикувано на 06.03.23 в 14:40

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 6 МАРТ!

Лошо отношение, липса на хигиена, старо оборудване-7 сигнала за нередности за състоянието на родилното отделение в областната болница в Бургас е изпратил Крум Чорбаджиев, който потърси и екипа ни след като съпругата му ражда третото си дете. Какви са..

публикувано на 06.03.23 в 07:08

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

В предаването ни днес отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Алекс Пенев, водещ е Стефка Бакърджиева.  Темите и..

публикувано на 05.03.23 в 16:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 5 МАРТ!

Преди броени дни излезе официалният клип на песента Once Upon A Time, част от саундтрака на "Игра на доверие". Тя е написана през 2017 г., а режисьорът Мартин Макариев я чува за първи път благодарение на китариста Венцислав Велев, който участва в..

публикувано на 05.03.23 в 11:49

Ден до пладне на 4-ти март

Започваме със зърнопроизводителите, които са готови на протест, ако държавата не се намеси и не въведе адекватни правила за вноса и продажбата на пшеницата и слънчогледа. Житото на българските фермери, произведено по европейски стандарти, залежава по..

публикувано на 04.03.23 в 08:45

"Булевард Демокрация" на 3 март

Празничното издание на предаването "Булевард Демокрация" на 3-ти март, ще ви направи свидетели на атмосферата и инициативите в Бургас и областта.  Деца от НБУ "Михаил Лъкатник" рецитират патриотични стихове.  Шестото Българовско шествие отново тръгна..

публикувано на 03.03.23 в 14:20