Предавания


ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Понякога трябва да забравиш това, което си е отишло, да цениш повече онова, което ти е останало, и да очакваш с радост онова, което тепърва ще дойде... Какво ще кажете за една приятна, спокойна и мързелива неделя! Време е за релакс и сладки приказки в..

публикувано на 14.08.22 в 11:45

"Ден до пладне" на 13 август:

Гореща августовска седмица, не само заради летните температури, пожарите, политиката, а и откъм смяната на ръководни постове в държавните институции и структури.  Една от тях е и последната рокада в Областната администрация в Бургас. За заместник..

публикувано на 13.08.22 в 08:33

Булевард Демокрация на 12-ти август

Днес в предаването: Царево е поредната спирка от лятното турне на БНР-Бургас, но преди да отидем довечера там, ще научим повече за сезона от кмета Георги Лапчев. Метанът достигна космически цени. Ще затварят ли масово метан станциите в..

публикувано на 12.08.22 в 14:52

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 12 АВГУСТ:

Един добър ден винаги започва с три неща - усмивка, надежда... и кафе! Останалото ще дойде... Добро утро от екипа ни днес – звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и акцентите в сутрешната ни..

публикувано на 12.08.22 в 06:30

Булевард Демокрация на 11-ти август

Мъртвото вълнение поставя начало на предаването днес. Явлението не е необичайно за август, но за жалост и тази година взима жертви и създава напрежение по плажните ивици, където се стигна дори до сблъсъци между туристи и спасители.  Август е и месецът, в..

публикувано на 11.08.22 в 14:31

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 АВГУСТ!

А когато сняг забръска що ще чинеш ти зимъска? С репликата от детския стих в разгара на лятото отваряме една важна тема. Ще бъде ли решен миналогодишният проблем с доставката на дърва за огрев за жителите на Община Созопол-наш събеседник след новините..

публикувано на 11.08.22 в 06:50

Булевард Демокрация на 10-ти август

Темите днес: Тази вечер Регионалната здравна инспекция ще извърши проверка за силен шум от пречиствателната станция на Равда, която се намира в района на Ахелой. В Сливен производители на праскови готвят ефективен протест, бесни от..

публикувано на 10.08.22 в 14:55

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 10 АВГУСТ:

Не търсете щастието, създайте го! Когато сърцето е изпълнено с любов, когато в душата има хармония, денят винаги е прекрасен! Добро утро от екипа на БНР - Бургас днес – звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка..

публикувано на 10.08.22 в 06:30

Булевард Демокрация на 9 август

В разгара сме на туристическия сезон, курортните градчета по морето са пълни, но на каква цена. С разговор за пари започва предаването днес.  Кое колко струва в Поморие и има ли проблеми с паркирането там, очаквайте след малко. Продължава лятното турне..

публикувано на 09.08.22 в 14:27

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 9 АВГУСТ!

Седмица след като изтече крайният срок за премахването на чадърите и шезлонгите от малкия плаж до Ветроходния клуб в Несебър - плажните съоръжения още са там. Те са поставени за безплатно ползване от хотелиера на почивната база до плажа, но от..

публикувано на 09.08.22 в 06:56

Булевард Демокрация на 8-ми август

Днес ви предстои да слушате: Продължила тема от сутринта за драстичния скок на дървата за огрев. Къде има, къде няма, песимистични или оптимистични са прогнозите. Какви мерки ще вземат в Германия, за да се справят с енергийния недостиг,..

публикувано на 08.08.22 в 14:53

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 8 АВГУСТ:

Утрото е най-прекрасното време на деня, защото е началото на нещо ново, нова надежда и ново вдъхновение. Здравейте в понеделник, да започнем новата седмица с усмивка и добро настроение! Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -..

публикувано на 08.08.22 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" СЛЕД 13 ЧАСА!

Шеф Валентина Вълкова, победител от последния  сезон на Hell's Kitchen, гостува в „Ева в неделя“. Бургазлийката разказва за предстояща серия кулинарни изяви в родния град, нейният почерк в кухнята и какво става с голямата награда.  Прекрасната..

публикувано на 07.08.22 в 09:42

Ден до пладне на 6-ти август

Август започна с шоково поскъпване на цената на водата в Бургас. С 60% повече ще са сметките ни. Причината била инвестиции, които дружеството трябва да направи и макар през седмицата КЕВР да каза, че увеличението можело да е малко по-малко, от дружеството..

публикувано на 06.08.22 в 08:55

Булевард Демокрация на 5-ти август

Днес в предаването ще научите: Кога най-рано ще влязат промените в учебните програми, за които от години се говори колко са важни и наложителни. Ще станете свидетели на един спор на граждани, живеещи на улица „Цариградска“ 41 и..

публикувано на 05.08.22 в 14:52