Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шефът на „Обществен ред и защита при бедствия“ в София: При наводнение запазете самообладание, изключете газта и тока и се качете на високо място

2
Снимка: Архив
При наводнение хората трябва да запазят самообладание, да изключат газта и електричеството, ако са в къщите и да се качат на по-горните етажи, на място, което да не бъде залято. Да изчакат екипите на „Пожарна безопасност и защита на населението“ да ги спасят.
Това е съветът на Красимир Димитров – шеф на дирекция „Обществен ред и защита при бедствия“ към Столичната община.

Чуйте цялото интервю.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

Свързани новини

Обявяват национален траур на 23 юни за жертвите от бедствието във Варна

Понеделник, 23 юни 2014 г. ще бъде ден на национален траур в памет на жертвите от бедствието във Варна, съобщиха от правителствената информационна служба. Правителството изказва своите съболезнования на близките на загиналите. В тяхна памет..

обновено на 20.06.14 в 10:45

Броят на жертвите във Варна и Добрич расте, бедствено положение във Великотърновско, Шуменско и Пазарджишко

Още една жертва на пороя беше открита във Варна. Така броят на загиналите достигна 10 души. Човекът е открит в автомобила си, който е бил завлечен в езерото. Пред Радио София кметът на града Иван Портних съобщи още, че е открита и спасена една жена...

публикувано на 20.06.14 в 10:53