Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПИБ отново ще обслужва нормално клиентите си от понеделник

Снимка: БГНЕС
Първа инвестиционна банка ще работи с клиенти до 15 часа, а в събота и неделя няма да обслужва клиенти. Днес са били изплатени общо над 800 милиона лева на клиенти на банката. В съобщение на интернет страницата й се посочва, че Първа инвестиционна банка разполага с достатъчно пари в брой и различни инструменти, за които е необходимо технологично време, за да бъдат налични. Банката уверява, че ще обслужва нормално клиентите си от понеделник.

В изявление на ръководството й се посочва още, че Първа инвестиционна банка е обект на безпрецедентна криминално организирана атака от слухове и злонамерени публични изказвания и няма банка в света, която да може да издържи на такава организирана атака. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Клиенти на ПИБ изразиха спокойствие

Клиенти на Първа инвестиционна банка, намиращи се пред офисите на банката от сутринта, изразиха спокойствие пред репортера на БНР. Огромни струпвания на хора няма, между 15 и 20 души пред всеки клон в центъра на София. Ето и някои от мненията на клиентите..

обновено на 27.06.14 в 14:34
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44