Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Златка Димитрова днес в "Радио Айляк"

Снимка: Златка Димитрова/Фейсбук, Freepic

В днешното издание на „Радио Айляк“ на преден план излизат инфлуенсърите, тяхната дейност и влияние върху аудиторията в социалните мрежи. Много млади хора в последните години избират да последват примерите на любимците си от Интернет, а други - решават да се превърнат в следващата знаменитост. И в България този тренд е на лице, но сякаш не всеки може успешно да изгражда собствена аудитория или пък по-трудното…да я задържи. 

След малко ще си говорим с една дама, която почти ежедневно попада на страниците на списанията. Златка Димитрова ще бъде в главната роля днес, за да си поговорим за това какво е да си инфлуенсър, струва ли си да загърбиш личния си живот заради славата и какво, все пак, може да ни превърне в един успешен лидер на мнение. Разбира се, ще чуем и за нейните спортни и модни увлечения. Аз съм Християна Йорданова и ще съм с вас до 12 часа. 


БНР подкасти:

Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Избират най-красивата омъжена бургазлийка в конкурса "Мисис Бургас 2023"

Социалната кауза, която ще бъде подкрепена от конкурса "Мисис Бургас" тази година е свързана с кърменето. Ще бъдат закупени и поставени на няколко места в морския град специални пейки за майки - кърмачки. Това е и кампания на националния конкурс "Мисис България", съобщи Ваня Кирова, организатори  и лицензиант на конкурса за Бургас.    "Десет..

публикувано на 23.03.23 в 10:30

Първите саблеклюни пристигнаха в Поморийската лагуна

Тази година астрономическата пролет съвпадна с пристигането на първите саблеклюни в Поморийската лагуна. При редовния мониторинг на 20 март бяха наблюдавани 15 птици на остров пред Музея на солта, възстановен по време на консервационната бригада през септември 2022 г. и общо около 30 птици от вида бяха установени в цялото езеро.  Саблеклюнът..

обновено на 22.03.23 в 08:09

Десислава Николова изработва подложки за чаши, плата и книгоразделители от епоксидна смола

ДОБРОТО е около нас и може да предизвика добро! Това го доказа фейсбук групата Купи подарък от майка на дете с увреждане. В нея майки на деца с увреждания показват снимки на ръчно направени от тях сувенири, подаръци, ръкоделия, плетива, а който желае може да си закупи. Участват и социални предприятия и хора с увреждания. В подкрепа на..

публикувано на 19.03.23 в 17:30

Валерия от "Фермата" срещнала голямата любов, когато се преместила в Бургас

Дългогодишната състезателка и треньорка по художествена гимнастика Валерия Дочева, позната на много зрители от два формата на риалити предаването "Фермата", сподели че е срещнала голямата си любов едва когато се е преместила от родната Стара Загора в Бургас. "Това беше едно дългоочаквано събитие за мен, тъй като бях може би три години сама. Имаше..

публикувано на 19.03.23 в 13:26

Чипс от обелки и курабии от утайка - как да готвим с нулев отпадък?

Фалшиво дърпано свинско от бананови обелки и курабии с утайка от бира. Това са примери как можем да готвим с нулев отпадък. На базата на тази философия Блажка Димитрова създава в София първия подобен ресторант в страната. В него тя наема и младежи в неравностойно положение. Според Димитрова, кръговият модел е подходящ начин, по който може да..

обновено на 19.03.23 в 11:25

Мария Аврамова: Зумба е фитнес за душата и тялото

Зумба тръгва от Колумбия. Идеолог на танцовия фитнес е Антонио Перез.  През 1990-те години при провеждането на клас по аеробика той забравя да вземе със себе си касетата с музиката за неговата хореография. За да не провали обучението, решава да импровизира, като използва традиционни салса и меренге ритми от касетите, които носи със себе си...

обновено на 17.03.23 в 16:17

Алпинист ветеран от Сливен със заявка да покори три осемхилядника

Алпинистът ветеран от Сливен Господин Динев  днес тръгна към Хималаите, където ще предприеме изкачване на три осемхилядника. Първият връх в програмата му е връх Анапурна, където вече е бил в състава на национална експедиция през 1989 година, следва връх Дхаулагири и накрая връх Макалу.  Динев ще се отправи към Турция, където с полет до Катманду ще се..

публикувано на 15.03.23 в 11:42