Радио – айляк

Some Details

Публикации

Златка Димитрова днес в "Радио Айляк"

В днешното издание на „Радио Айляк“ на преден план излизат инфлуенсърите, тяхната дейност и влияние върху аудиторията в социалните мрежи. Много млади хора в последните години избират да последват примерите на любимците си от Интернет, а други - решават..

публикувано на 03.02.23 в 10:00

"Радио айляк" на 27 януари:

Все повече хора избират да се хранят природосъобразно. Много от тях приемат философията на вегетарианското и веганско хранене.  Хората от здравословна гледна точка прибягват до това да не ядат месо и да не прибягват до захар.  Как да приготвяме..

публикувано на 27.01.23 в 10:44

Ракел Стойчева: Фитнесът помага и при здравословни проблеми

Красивото тяло изисква много време и усилия , казва професионалният фитнес инструктор Ракел Стойчева.  „Влизайки във фитнеса обаче хората трябва да знаят, че няма да се случат чудеса, храненето е основното . След празниците..

публикувано на 20.01.23 в 13:07
Ракел Стойчева - професионален фитнес инструктор

Как да свалим излишните килограми след празниците – в предаването "Радио айляк"

Коледа и Нова година отминаха, но за някои оставиха в наследство някой и друг излишен килограм. Как да ги свалим най-ефективно е въпросът, който вълнува в момента мнозина.  Ракел Стойчева знае отговора – тя е професионален фитнес инструктор...

публикувано на 20.01.23 в 09:55

Зимни трапези и греяно вино - днес в "Радио Айляк"

Зимното настроение може да бъде създадено, дори и без сняг отвън, каквото е и нашето положение в момента. Пускате си филм, завивате се, приготвяте си топъл шоколад и нещо сладко за хапване, обувате пухкави чорапи и ето…атмосферата се променя. Макар и..

публикувано на 13.01.23 в 10:50

Как да овладеем килограмите след празниците - в "Радио Айляк" на 6 януари

Новата година винаги носи надежди и очаквания за по-добро, за повече пътувания, хубави моменти, прекарани с любими хора, здраве и успехи на работното място. 2023 година предстои да покаже какво ни е подготвила... „От новата година тръгвам на..

публикувано на 06.01.23 в 10:50

Завръщането на "Гумени глави" - в "Радио-айляк" на 30 декември

Сигурно няма да преувелича, ако кажа, че десетки хиляди български деца израснаха през 90-тте години със скандална и (както се наричаше преди това) упадъчна музика. С текстове за алкохол, за насилие и още каквото се сетите. Но такива бяха времената,..

публикувано на 30.12.22 в 11:03
Дядо Коледа в своята шейна 
близо до градчето Рованиеми, считано за негов официален дом

"Радио айляк" e в коледното настроение

В „Радио айляк“ днес темата е за подаръците, празничното настроение и изненадите. Данчо Грозев ще ни разкаже кой помага на белобрадия старец в Бургас. Как да се свържете с него?  Защо е създадена „Агенция Дядо Коледа“?  Става ли му още костюмът след..

публикувано на 25.11.22 в 10:04

"Радио айляк" отива на сватбено изложение

В "Радио айляк" днес отиваме на сватбено изложение.  В петзвездния хотел на Морска гара се провежда тридневен форум, който събира на едно място сватбени агенции, украса, видео и фотография, булчински рокли и букети-всичко, без което не може да се случи..

обновено на 18.11.22 в 10:46

В "Радио - айляк" на 11 ноември:

В петъчното предаване на БНР Бургас за свободно време, пътешествие и лайфстайл разговаряме днес за киокушин, автомобилен спорт и нетрадиционен аеробен спорт, какъвто е Kangoo Jumps. Събеседниците ни вероятно очаквате да са трима,  но е само един  -..

публикувано на 11.11.22 в 10:48