Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

300 хиляди лева за "Ботев"- Враца от общинския бюджет

Снимка: РАДИО ВИДИН

Общинският съвет на Враца потвърди волята на местната управа да помага на футболния "Ботев" и отдели в бюджета за 2014 година 300 000 лева за нуждите му. Това се случи на заседание на местния парламент във вторник, когато парите за общинския футболен клуб "Ботев" бяха одобрени без допълнителни коментари.

Финансовата инжекция ще помогне на врачани да стабилизират положението си в "Б" футболна група до края на настоящото първенство във втора дивизия, коментираха от ръководството. Председател на Управителния съвет на "Ботев" /Враца/ е кметът на града Николай Иванов, а в ръководния му орган влиза общинският съветник Владимир Ценов.

От спортно-техническото ръководство пък очакват в близките дни още две от новите попълнения да подпишат договорите си с клуба – това са офанзивният полузащитник Владислав Романов и нападателят Владимир Иванов, който преди 2 години игра с екипа на ЦСКА.

По публикацията работи: Жоро Александров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.