12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Стефан Милев - зам.-кмет на община Плевен

В Плевен приключи и последният проект от този програмен период

В Плевен приключи и последният проект от този програмен период. Въпреки всички трудности ф ирмите спяха да се справят и дори предсрочно завършиха важен инфраструктурен проект – реконструкцията на надлеза от квартал "Сторгозия" към центъра на..

публикувано на 30.11.22 в 14:54
Светлана Шаренкова

Светлана Шаренкова: Искаме Костадин Паскалев да стане лидер на обединената левица, а защо не и на БСП

" БСП се превръща в една маргинална партия, в една секта . С тези 25 депутати тя не може да представлява лявото в България. Лявото е половин България. БСП няма монопол върху лявото. ... Това, че в предизборна ситуация партиите се надпреварват кой..

публикувано на 30.11.22 в 14:50

Валерия Велева: Всички знаят, че отиваме на избори

"Всички знаят, че отиваме на избори и че няма как да бъде съставено правителство, такава е конфигурацията. Единственият начин да бъде съставен кабинет е с третия мандат, в който да бъдат включени ГЕРБ, БСП и ДПС . Само си представете как това ще бъде..

публикувано на 30.11.22 в 14:29

Харалан Александров: Върви подготовка за голямото пренареждане на политическите пластове

" Случващото се в парламента прилича на предизборен дебат , но извън това прилича и на отговор на много драматичната ситуация, в която се намира страната, и на подготовка за голямото пренареждане и пренаместване на пластове, което предстои. В тези..

публикувано на 30.11.22 в 13:58

Протест на КНСБ пред Народното събрание с искане за по-високи доходи

Депутатите приеха на първо четене удължения бюджет за догодина Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе при протестиращите и обяви, че има доста голямо съвпадение между исканията на левицата и синдикатите – например въвеждането на необлагаемия..

публикувано на 30.11.22 в 09:10
Лъчезар Томов

Лъчезар Томов: Внушенията за подмяна на вота са прибързани

" Има две неща, в които се използва терминът "код" в скандала с машинното гласуване . Едното е изходният код - програмният код, с който са направени софтуерните системи, свързани с гласуването. Другото са кодове, които се използват за верификация. Тях..

публикувано на 29.11.22 в 14:16
Милен Велчев

Милен Велчев: По-сериозни рискове би имало при внесен нов бюджет за 2023 г.

" По-сериозни рискове щяха да се създадат, ако беше внесен бюджет за следващата година, който би бил обект на предизборни баталии на парламентарните сили . При липса на ясно парламентарно мнозинство, което да носи отговорност за изпълнението на този..

публикувано на 29.11.22 в 13:48
Царски орел

Три застрашени вида птици търсят земя под заКрила

Три защитени вида търсят земя под закрила. Това е нова мащабна мисия на Българското дружество за защита на птиците. Става въпрос за европейски лалугер, царски орел, ловен сокол. Целта на дарителската акция е да се съберат средства, с които да бъдат..

публикувано на 28.11.22 в 15:51

Колко дълбоко в Европа е проникнал шпионският софтуер „Пегас“?

В света на дигиталната комуникация не съществува абсолютна сигурност. Това правило беше потвърдено от скандала „Пегас“, когато следи от шпионски софтуер бяха открити в телефоните на много журналисти, политици и активисти по целия свят. Международно..

публикувано на 28.11.22 в 15:42
Тодор Тодоров

Защо директорът на ОД на ДФ „Земеделие“ във Велико Търново беше уволнен два пъти?

Директорът на областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ във Велико Търново на два пъти беше уволнен за една година. След първото уволнение Върховният административен съд възстанови Тодор Тодоров на работа, като се произнесе, че заповедта за..

публикувано на 28.11.22 в 15:18