12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Любчо Нешков: Сближаването между България и Северна Македония е неизбежно

Еврокомисарят по разширяването Оливер Вархеи ще се срещне тази седмица в Брюксел с българи от Република Северна Македония . Това съобщи пред БНР журналистът Любчо Нешков, собственик на сайта БГНЕС. "Тогава в ЕС ще могат не през журналисти или през..

публикувано на 30.01.23 в 13:35

Христо Анастасов: Изборите ще бъдат съдбовни за страната

"Цялото демократично пространство, което се е смалило в сравнение с 90-те години, благодарение на идването на НДСВ през 2001 година, това прозападно, ратуващо за демокрация парче от електората, има стара травма - разцеплението в първите демократични..

публикувано на 30.01.23 в 13:12
Людмила Илиева

Людмила Илиева: Обединението ДБ-ПП се бори за първия мандат за правителство в 49-ото НС

" Обединението на ДБ с ПП е очаквано от българските граждани и е съвсем навременно. Ролята му в политическия живот на страната ще бъде сериозна. Борим се на нас да бъде връчен първият мандат за съставяне на правителство в следващото Народно събрание...

публикувано на 30.01.23 в 12:41
Ученици от гимназията и директорът Емил Терзийски

Земеделската професионална гимназия в Сандански се превръща в Център за високи постижения

Едно от най-елитните училища в България -  Земеделската професионална гимназия в Сандански - е е дно от 24-те училища в страната, които ще получат статут на Център за високи постижения в професионалното обучение . Инвестициите за създаването..

публикувано на 26.01.23 в 15:18
Николета Минчева

Първите европари по проекти от новия програмен период вече са договорени в Плевенско

В област Плевен вече са договорени първите европейски средства по проекти от новия програмен период 2021-2027 година . Общо те възлизат на повече от 5 милиона лева. Факт е и първият договор по Плана за възстановяване и устойчивост.  Обичайно..

публикувано на 26.01.23 в 14:59

Проф. Йордан Пеев: Ислямът е религия по средата, тя избягва крайностите

" Домът на исляма" е опит да се каже от всичко по малко за исляма . Като се започне с насекомите - как се третират религиозно, и се свърши със съвременността. Когато започнах да готвя книгата, казах на колегите си, че готвя видрица за исляма - в която..

публикувано на 26.01.23 в 14:12
Волен Сидеров

Сидеров призова за общ блок с БСП, "Възраждане" и "Русофили", който да балансира евро-атлантическия

" Трябва предизборно да се обединят БСП, "Възраждане", партии като "Атака", поне още 8-10 има такива партии, "Русофили", "МИР" и т.н ., които не се различават по виждания по основни въпроси - и вътрешни, и външни. И да направим мощен блок, който да..

публикувано на 26.01.23 в 13:31
Рамадан Аталай

Рамадан Аталай: Отиваме на безсмислени избори

" ДПС направи всичко възможно да възстанови диалога в парламента . Опитите ни явно не бяха успешни. Най-много залагахме на първия мандат. След като първата политическа формация не намери сили в себе си да създаде необходимата организация - да определи..

публикувано на 26.01.23 в 13:21
Атанас Зафиров

Атанас Зафиров: Лидерската среща не е фиксирала някакъв вид коалиция или очакване за такава

" От самото начало на 48-ото Народно събрание в обществото се наложи едно очакване, че партиите няма да успеят да сформират редовно правителство ". Това заяви пред БНР депутатът от "БСП за България" Атанас Зафиров, член на Изпълнителното бюро на БСП...

публикувано на 26.01.23 в 12:44
Красимира Кубарелова

Красимира Кубарелова: Харесва ми нормалния български живот и добротата, която ни обгражда

Красимира Кубарелова е щастлива, че издателство „Сиела“ преиздава първите книги, които е написала - „ Стари шлагери и крем брюле“, „Кръстина и райските ябълки“ и „Розов храст и сладко от смокини“ . Днес те се представят в книжен център „Гринуич“, както..

публикувано на 25.01.23 в 15:39