12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Протест в София под наслов "Да защитим енергийната сигурност на страната"

Пред сградата на парламента се провежда синдикалната демонстрация под наслов "Да защитим енергийната сигурност на страната". Акцията е заради поетия в Националния план за възстановяване и устойчивост ангажимент за намаляване на..

публикувано на 12.01.23 в 12:22
Атанас Атанасов

Защо един млад човек напуска Лондон и се връща в родното село Реселец?

Освен с красивата си природа, село Реселец е известно и с особен сорт лук. Отглежда се единствено в тук, на 6 км от Червен бряг, област Плевен. Има го във всеки дом, но за Атанас Атанасов се е превърнал в бизнес.  Младият човек се връща от Лондон в..

публикувано на 11.01.23 в 15:19
Боян Станиславски

Боян Станиславски: Поляците, като народ, трябва да получат Нобелова награда заради помощта, която оказват на украинците

Поляците, като народ, трябва да получат Нобелова награда заради помощта, която оказват на украинците, пристигащи в страната им . Това заяви пред БНР политологът  Боян Станиславски.  "От данните на гранична полиция се знае, че 7.2..

публикувано на 11.01.23 в 13:39
Харалан Александров

Харалан Александров: Христо Иванов се опитва да смени разказа, защото си дава сметка, че е безнадежден

" Ако Христо Иванов формира платформа, това ще е най-възможният вариант да има правителство в рамките на този измъчен парламент. ... Ако Румен Радев тръгне по някаква причина да мисли в посока, подобна на тази, в която мислят Иванов и Бойко Борисов,..

публикувано на 11.01.23 в 12:58
Колин Фарел със

"Баншите от Инишерин" и "Семейство Фейбълман" с най-много награди "Златен глобус"

Филмът "Баншите от Инишерин" получи три от най-големите награди "Златен глобус" на церемония в Бевърли Хилс, Калифорния. Режисьорът и сценарист Мартин Макдона получи "Златен глобус" за най-добър сценарий за продукцията. Тя спечели и наградата за..

публикувано на 11.01.23 в 08:43
На протест пред Народното събрание, на който е издигнато искането за запазване на българския лев и отлагане на членството на страната ни в еврозоната, архив, 3 декември 2022 г.

Комитет, подкрепен от "Възраждане", ще събира подписи за референдум за запазване на лева

Инициативен комитет, подкрепен от "Възраждане", започва да събира подписи за провеждане на референдум за запазване на българския лев и против влизането на страната ни в еврозоната. Инициаторите посочват, че подобно решение е необратимо, ще последва..

публикувано на 10.01.23 в 15:00
Рууд Матес

Двама холандски художници избраха да творят в Източните Родопи

Двама холандски художници избраха Източните Родопи пред живота в страната на вятърните мелници. Очаровани са от спокойствието в планината и от отношението на местните хора. Харесват българската ракия, баницата и шопската салата. Наскоро двамата..

публикувано на 10.01.23 в 14:54

Концерт в Смолян събра средства за болни деца

В памет на Евгения Николова в зала номер едно на Родопския драматичен театър "Николай Хайтов" в Смолян се проведе благотворителен концерт, който имаше за цел да подпомогне лечението на младата жена в Америка. По нейно желание средствата от концерта ще..

публикувано на 10.01.23 в 14:31

Увеличава ли се вероятността за грипна ваканция в цялата страна?

Твърде вероятно е след няколко седмици всички ученици в страната да излязат в грипна ваканция, предупреди пред "БНР проф. Ива Христова - директор на Националния център по заразни и паразитни болести. Дотогава обаче мерките срещу вируса ще са на..

публикувано на 10.01.23 в 14:26

Грипна епидемия в Бургас от 12 до 17 януари

Областният кризисен щаб в Бургас взе решение в цялата област да бъде обявена грипна епидемия от 12 до 17 януари.  Причината е нарасналият брой на болните от остри респираторни заболявания и грип.  Мерките, които са предвидени за..

публикувано на 10.01.23 в 14:15