12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Любомир Каримански

Любомир Каримански: Инфраструктурата на страната запада, а не се инвестират капиталовите разходи

Притеснително е, че нямаме изграждане и развитие на икономиката в страната като инвестиционни проекти и като инструментариум за привличане на инвестиции. Инфраструктурата на страната запада и не се инвестират капиталовите разходи.  Това каза пред..

публикувано на 08.11.23 в 15:29
Мая Манолова

Мая Манолова: Сглобката готви тесла на българските граждани през данъчните закони

Сглобката се провали. Това заяви пред БНР  Мая Манолова, лидер на "Изправи се.БГ". "Хората са обезверени и не излязоха да гласуват на тези избори. Вината е на политическата класа. През последните години гласуваш за един, той се сглобява с..

публикувано на 08.11.23 в 15:00

Д-р Николай Михайлов: Доган закрива периода на анонимно участие на ДПС във властта

Чрез смяната на Мустафа  Карадайъ с Делян  Пеевски Ахмед  Доган дава заявка за преместване на ДПС в епицентъра на българската политическа власт. Това каза пред БНР д-р Николай Михайлов и коментира, че на повърхността става явно, че   Доган или е..

публикувано на 08.11.23 в 13:02

Денков: Трябва да се търси смяна на състава на ЦИК

В отговор на въпрос за разговор на Денков с министъра на електронното управление Александър Йоловски и за обвиненията на министъра срещу Кирил Петков и Божидар Божанов за изнудване премиерът заяви: "Говорих вчера с министър Йоловски, той..

публикувано на 08.11.23 в 09:12

Петър Горанов: Имаме тежки структурни проблеми с равенството

Наскоро на български език излезе книгата на Тома Пикети "Кратка история на равенството". Според Петър Горанов, който е преподавател в СУ "Св. Климент Охридски", книгата обаче е по скоро за неравенството: "Борбата за социално равенство става..

публикувано на 07.11.23 в 14:39
Флора Стратиева

Флора Стратиева: Запомнящите се неща в кампанията бяха повече негативни

Запомнящите се неща в тази предизборна кампания бяха повече в негативен план .  Това мнение изказа пред БНР Флора Стратиева, инфлуенсър, автор на БНР подкаста "Тестът на Флора", водещ в БНТ. " Когато нещата бяха толкова фокусирани дали да гледаме..

публикувано на 07.11.23 в 14:36
Общината в Пазарджик

Тодор Попов: Приемам изборните резултати, уважавам вота на хората

Досегашният кмет на Пазарджик Тодор Попов каза, че уважава вота на хората и приема изборните резултати. След 16-годишно управление той загуби кметския пост от Петър Куленски от ПП-ДБ, който на балотажа успя да обърне резултата. Новият кмет на..

публикувано на 07.11.23 в 13:35
Татяна Дончева

Татяна Дончева: Борисов час по-скоро трябва да напусне сглобката

" Ключът от падането на тази сглобка е в Бойко Борисов.  Те наистина го държат през посолствата с този прословут списък "Магнитски" и той наистина е сложил на тезгяха за продажба политическата си партия. Смятам, че ГЕРБ ще претърпи огромни щети на..

публикувано на 07.11.23 в 13:10

Съдът обяви за недействителен избора на кмет на созополското село Зидарово

Бургаският административен съд обяви за недействителен избора на кмет на созополското село Зидарово. Там на първия тур на изборите с 10 гласа разлика беше избран кандидатът на местната коалиция „БСП за България“ Христо Бардуков. Дни преди..

публикувано на 07.11.23 в 13:02
Пред Националния дворец на културата се провежда събитие с призив за освобождаване на деца, държани за заложници от

Акция в София с призив за освобождаване на децата заложници в Газа

Днес се навършва един месец от началото на войната на Израел и "Хамас", започнала след изненадващото нападение на радикалната ислямистка групировка, при което бяха избити над 1400 души, повечето от тях цивилни. По този повод пред НДК в София се..

публикувано на 07.11.23 в 12:45