12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Сензори за измерване качеството на въздуха стимулират учители и ученици да проветряват класните стаи

130 сензори за измерване качеството на въздуха работят от края на миналата година в три училища и една детска градина в Русе .  Те са предоставени безвъзмездно от фирма за внос на безжични смарт устройства, която е и инициатор на  кампанията "Знаеш..

публикувано на 19.01.23 в 15:53
Георги Дучев

Георги Дучев: Потребителски индекс ще оценява качеството на хотелските услуги

За първи път у нас беше разработен потребителски индекс, който ще измерва качеството на хотелските услуги . Това е инициатива на Хотелския форум, като при изчисляването на HotScore (Hotel Score) основна тежест имат отзивите и оценките на гостите на..

публикувано на 19.01.23 в 15:24

Повечето от общините в област Пазарджик са в транспортна криза

Все повече общини в страната вече са в транспортна криза.  Новата година започна с масов отказ на обществените превозвачи да обслужват градските и междуградските линии , тъй като разходите по тази дейност са по-големи от приходите. За..

публикувано на 19.01.23 в 14:28
Ренета Инджова

Ренета Инджова: Служебният кабинет има проявен разум в някои политики

"След като страната е била на пауза, както каза премиерът Гълъб Донев, има напредък в различни направления. Има проявен разум в някои политики ... Бюджетната политика не се подхлъзна да направи нов бюджет, който щеше да е безразборен в страна на..

публикувано на 19.01.23 в 14:19

Станимир Илчев: НДСВ няма клиентела и не желаем да култивираме такава подкрепа

" НДСВ ще отиде на парламентарните избори със собствен ресурс, със собствени кадри, със собствените ни знакови лица . Няма да има нищо мистично около нашето усилие да обърнем тренда в българската политика". Това каза пред БНР Станимир Илчев,..

публикувано на 19.01.23 в 13:37

Проф. Вили Лилков: Разковничето е в пренебрегване на егото и в обединение около големи цели

"Явно е, че шансовете за кабинет стават все по-малки. Скептичен съм, че БСП може да направи правителство . Но като дисциплинирана партия БСП ще извърви своя път, ще създаде впечатление, че искрено играе тази игра. Дълбоки разделителни линии са..

публикувано на 19.01.23 в 12:52
Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов: Лидерската среща на Нинова е хубав предизборен ПР, няма да постигне друго

"Лидерската среща на Корнелия Нинова е хубав предизборен ПР с оглед на идващите предсрочни избори. Показваме на публиката, че искаме да съставим правителство, но онези там, другите , поради тяхната не особено правилно произведена политическа природа не..

публикувано на 19.01.23 в 12:42
Днес, 19 януари, в Министерски съвет се провежда отчет на служебното правителство.

Гълъб Донев с отчет за работата на служебния кабинет: Заварихме държава на пауза

Вицепремиерът и МВР Иван Демерджиев посочи:  "При опазването на обществения ред там участваха 2147 служители на "Жандармерията". Може да си представите какъв ресурс отдели държавата, за да може веднъж завинаги тази конфликта ситуация да бъде..

публикувано на 19.01.23 в 10:49

Д-р Юлиян Петров: Наказанията в училище стават едно голямо излючение

" Огромна част от учителите смятат, че е трудно да се прилагат санкции към учениците по куп причини . Едната причина е, че е много трудна и мудна процедурата. Другата причина е, че понякога директорите заради делегираните бюджети намекват или дори..

публикувано на 17.01.23 в 15:23