Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Звездите на Черна гора пропускат мача в София

Стеван Йоветич (вляво) пропуска мача с България.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Двете големи звезди на Черна гора Стефан Савич и Стеван Йоветич ще пропуснат евроквалификацията срещу България в София в петък, съобщава тамошният в. "Дан".

Те не успяха да се възстановят от контузиите, които лекуваха. Нападателят на Монако Йоветич няма да е на линия и за двубоя срещу Англия в понеделник.

Положението на футболиста на Атлетико (Мадрид) Савич било по-добро и той можел да бъде на линия за отбора на Любиша Тумбакович за мача в Подгорица срещу "трите лъва".

Двубоят от група "А" за Евро 2020 България - Черна гора е утре от 19:00 часа на стадион "Васил Левски" и ще бъде ръководен от френския съдия Руди Бюке.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Станислав Костов

Станислав Костов се присъедини към националния отбор

Станислав Костов бе повикан в подготвителния лагер на националния отбор на България по футбол преди европейските квалификации срещу Черна гора и Косово, съобщиха от БФС. Нападателят на Левски се присъедини към останалите играчи в Национална футболна база..

публикувано на 21.03.19 в 10:53

Квалификациите за Евро 2020 започват днес с 10 мача

Квалификационните двубои за европейското първенство по футбол през 2020 година стартират днес. В различни краища на Стария континент ще се изиграят 10 двубоя. Отборът на България започва кампанията си за Евро 2020 в петък с двубой срещу Черна гора в..

публикувано на 21.03.19 в 10:05
ВИЖТЕ ОЩЕ

Берлин презарежда в очакване на големия финал

Берлин зарежда силите си след големите битки на eвропейското първенство. Ден след последния четвъртфинал на Евро 2024 между Нидерландия и Турция немската столица няма нищо общо с това, което беше часове по-рано. Над 40 000 хиляди нидерландци превзеха..

публикувано на 08.07.24 в 10:05

Бразилия се класира за олимпийския турнир по баскетбол на Игрите в Париж

Отборът на Бразилия ще участва в баскетболния турнир на олимпиадата в Париж след като се наложи над домакина Латвия с 94:69 във финала на квалификационната надпревара в Рига. Бразилците осъществиха серия от 19:0 над последните 3:21 минути от първата..

публикувано на 08.07.24 в 06:35
Ива Иванова

Ива Иванова се класира за втория кръг на Уимбълдън при девойките

Ива Иванова се класира за втория кръг в игрите по единично при девойките на Откритото първенство на Великобритания по тенис. 17-годишната българка, която е поставена под номер 16 в схемата, победи на старта участваща с "уайлд кард" представителка на..

публикувано на 08.07.24 в 06:24
Елвира Краснобаева

Елвира Краснобаева спечели МТ "Огърлицата на Десислава" във Велико Търново

Елвира Краснобаева спечели титлата в многобоя на "Огърлицата на Десислава" на традиционния едноименен турнир по художествена гимнастика във Велико Търново. Нейната треньорка Светлана Юриевна грабна Приз "Ангелина Михайлова". Над 200 състезателки..

публикувано на 08.07.24 в 06:19
Стефка Костадинова

Стефка Костадинова за рекорда: Радвам се, човешките възможности са без граница

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова коментира подобряването на световния рекорд в скока на височина при жените, който 37 години бе нейно притежание. Украинката  Ярослава Магучих подобри постижението на българката, записвайки..

публикувано на 07.07.24 в 19:41
Пламена Миткова

Пламена Миткова дебютира с второ място в Диамантената лига

Световната шампионка за девойки до 20 години в скока на дължина Пламена Миткова зае второ място при дебюта си в турнирите от Диамантената лига по лека атлетика. Във френската столица Париж Миткова записа 6.78 метра. Българката постигна резултата..

публикувано на 07.07.24 в 19:16
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън с рекордна победа на "Силвърстоун"

Британският пилот на Мерцедес Люис Хамилтън спечели състезанието от Формула 1 за Голямата награда на Великобритания на пистата "Силвърстоун". Това бе рекордна девета победа на тази писта за седемкратния световен шампион, както и негова 104-а тв..

публикувано на 07.07.24 в 18:55