Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Генчев: Изключително лош развой на мача за нас

Станислав Генчев
Снимка: ЕПА/БГНЕС

  Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира кошмарната загуба от Еспаньол с 0:6 така:

"Изключително лош развой на мача за нас, още в първата ситуация получихме гол. До края на първото полувреме мачът приключи. Изключително неприятна загуба, никой не е очаквал такова нещо.

Грешката за първия гол няма как да я предвидиш - това е индивидуална грешка. На всеки се случва, дори на най-добрите футболисти.

Много е трудно да кажеш дали Рафа постъпи правилно. Според мен Рафа постъпи правилно като направи нарушение. Не са един и два случаите, в които отбор постига нещо с 10 човека. Грешките са част от играта. Мачът приключи с втория червен картон.

Щяхме да сменим Горалски с Анисе на полувремето, защото той е футболист, който играе доста по-рисково.

Няма да е само този треньор, който да ме е надиграл. Не съм най-добрият на света. Важното е да си вадим поуки, от които да се учим."



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Лига Европа: Резултатите от 4-ия кръг в груповата фаза

Отборът на Лудогорец загуби с 0:6 като гост на Еспаньол в мач от 4-ия кръг на футболния турнир Лига Европа. Българският шампион завърши мача с 9 души, червени картони получиха още през първото полувреме Рафаел Форстър и Яцек Горалски. В другата среща..

публикувано на 08.11.19 в 06:19
Еспаньол разгроми Лудогорец с 6:0

Еспаньол разгроми Лудогорец с 6:0

Отборът на Лудогорец допусна втората си поредна загуба в турнира по футбол Лига Европа, като в двубой от четвъртия кръг в осма група допусна разгромното 0:6 като гост на Еспаньол. Домакините поведоха още в четвъртата минута след гол на Оскар Мелендо..

публикувано на 08.11.19 в 00:32
ВИЖТЕ ОЩЕ
Испания-Хърватия 3:0

Испания стартира на Евро 2024 с убедителна победа срещу Хърватия

Отборът на Испания също стартира много силно на Евро 2024, като победи тима на Хърватия с 3:0 в дебюта си на Олимпийския стадион в Берлин пред близо 40 хиляди хървати на трибуните. Испанците вкараха всичките си попадения преди почивката, като точни бяха..

публикувано на 15.06.24 в 21:28
Елвира Краснобаева

Титла за Елвира Краснобаева в многобоя на турнира Гран При в Бърно

Елвира Краснобаева спечели титлата в многобоя на турнира по художествена гимнастика от веригата Гран При в Бърно (Чехия). След изключително силна игра въз питаничката на Светлана Юриевна доказа класата си като  извоюва златото с  актив от 135.800 точки...

публикувано на 15.06.24 в 20:16
Григор Димитров

Специалист на трева ще бъде съперник на Григор Димитров на тенис турнира в Куинс

Французинът Адриан Манарино ще бъде съперникът на българина Григор Димитров в първия кръг на турнира на трава в Куинс Клъб в Лондон, който главният подгряващ преди "Уимбълдън". Поставеният под номер 3 в схемата Димитров нямаше особен късмет при жребия,..

публикувано на 15.06.24 в 16:46
Билал Бари

Стотици фенове на Левски засвидетелстваха обичта си към Билал Бари

От Левски се разделиха подобаващо с нападателя Билал Бари, който напусна отбора след края на сезона. Мароканецът с френски паспорт се контузи получи много тежка контузия преди повече от година и половина и така и не успя да се възстанови напълно след две..

публикувано на 15.06.24 в 15:34
Виктория Томова

Виктория Томова ще играе за трофея на турнира по тенис във Валенсия

Първата ракета на България при жените Виктория Томова се класира за финала на турнира по тенис на клей УТА 125 в испанския град Валенсия с награден фонд 100 хиляди евро. Водачката в схемата Томова се наложи на полуфиналите над Ирина Шиманович (Беларус)..

публикувано на 15.06.24 в 15:32
Родриго Саравия

Лудогорец си осигури подписа на уругвайски халф

Лудогорец си осигури подписа на полузащитника Родриго Саравия от уругвайския гранд Пенярол, съобщи ESPN. Информацията бе потвърдена от президента на Пенярол Инасио Рулио, който добави, че българският шампион ще плати 1,8 милиона евро за правата на..

публикувано на 15.06.24 в 15:30
Матия Шаркич

Вратарят на Черна гора и Милуол Матия Шаркич почина на 26 години

Вратарят на черногорския национален отбор по футбол Матия Шаркич почина на 26-годишна възраст, съобщиха от английския му клубен отбор Милуол. Според информациите,  на Шаркич му е прилошало в апартамент в град Будва в Черна гора в събота. "Футболен клуб..

публикувано на 15.06.24 в 15:26