Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив (Сф) наказан с 6 мача без публика

Управата на Локо Сф ще трябва да се справя с тежкото наказание
Снимка: Светослав Табаков

Втородивизионният Локомотив Сф бе наказан с общо наказание от 6 мача без публика от Дисциплинарната комисия. 
Клубът е наказан с 4 срещи заради побой, нанесен от публиката над служебни лица от отбора на Хебър.
Втората санкция е две срещи без зрители за саморазправа на ръководители от отбора домакин Локомотив с представители на отбора гост. Железничарите са глобени и общо с 3750 лева.
Ето какво сподели Бойчо Величков специално за предаването "На финала" по "Хоризонт":





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Роналд Куман

Роналд Куман предупреди: Не обичам изненади в последния момент

"Физически Нидерландският национален отбор наистина е много добре подготвен за предстоящото европейско първенство по футбол", това сподели с представителите на медии Роналд Куман на пресконференция преди последния приятелски мач, който "лалетата" ще изиграят тази вечер срещу отбора на Исландия преди намачото на европейското първенство в Германия.  "Никое..

публикувано на 10.06.24 в 18:56

БФС наказа сурово ЦСКА София за прекъснатия мач

Дисциплинарната комисия на БФС наказа ЦСКА София с пет мача без публика, като два от тях са заменени със затваряне на сектор "Г" и глоби в общ размер 34 300 лева за провиненията на привържениците на отбора в баража за Европа срещу ЦСКА 1948. Два мача без зрители и 10 000 лева е заради нанесен удар на служебно лице с последствия, още два мача и 10 000..

публикувано на 10.06.24 в 18:50
Национална спортна академия

В НСА „Васил Левски“ започна приемът на кандидатстудентските документи

В Национална спортна академия „Васил Левски“ започна приемът на кандидатстудентски документи, който ще продължи от 10 юни до 3 юли. Кандидат-студентите могат да подадат документите си по най-удобния за тях начин - онлайн, в Ректората на НСА или в бюрата на Центъра за кандидатстудентска подготовка и информация из цялата страна. "Кандидатите..

публикувано на 10.06.24 в 17:21
Мартин Чой

Мартин Чой и съотборниците му в MACO Racing влязоха в Топ 10 на СШ по мотоциклетизъм за издръжливост

Мартин Чой и неговите съотборници в MACO Racing с мотоциклет на Ямаха завършиха на девето място в клас "Супербайк" от втория кръг на световния шампионат по мотоциклетизъм да и здръжливост -  "8 часа на Спа".  Чой, Кристофер Бергман (Швеция) и Такеши Ишизука (Япония) завъртяха 192 обиколки завършиха надпреварата без технически проблеми...

публикувано на 10.06.24 в 17:10
Ксения Момчилова

Ксения Момчилова с титлата от първенството на Словакия по гимнастически паркур

Ксения Момчилова спечели Откритото първенство на Словакия по гимнастически паркур. Състезателката на Делян Димитров отново показа качества и триумфира в надпреварата при жените, след като изпревари Бара Крачмарова (Чехия) и представителката на домакините Сандра Урбанова. В състезанието участваха представители от Австралия, Чехия, Словакия, Хърватия..

публикувано на 10.06.24 в 06:51
Франция - Канада

Франция не успя да вкара на Канада, Италия с минимална победа

Отборите на Франция и Канада не успяха да си вкарат гол и завършиха при нулево равенство в приятелски мач, игран в Бордо. За "петлите" това бе генерална репетиция преди началото на Европейското първенство. Контролата бе последна и за Канада преди старта на Копа Америка. Любопитното е, че само няколко дни по-рано "кленовите листа" паднаха тежко - с 0:4..

публикувано на 10.06.24 в 06:08
Александра Начева изпусна медала в шестия опит.

Александра Начева остана на крачка от медала

Александра Начева записа лично постижение и остана на крачка от това да донесе първи медал за България от европейското първенство по лека атлетика в Рим. 22-годишната Начева завърши четвърта във финала на троен скок при жените. Тя постигна 14,35 метра във втория си опит и до самия край бе на позиция за бронз, но той ѝ бе отмъкнат от..

публикувано на 09.06.24 в 23:52