Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Виктор Йосифов: Това бе последният ми мач в националния отбор

Виктор Йосифов

Капитанът на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов заяви след мача с Германия (1:3), че той е бил последният за него за "трикольорите".

„Не успяхме да направим толкова асове, колкото срещу Сърбия. От друга страна германците ни затрудниха с техния начален удар. Нашите сервиси, които влизаха силно, те успяваха да ги задържат в игра. Тава направи разликата.“

„Този турнир показва прогрес и трябва да бъде една начална точка за отбора, за тези млади момчета, които от тук нататък продължават и ще бъдат основата на националния тим. Трябва да сме горди от това, което показахме всички заедно на този турнир. Подкрепяйте ни, защото това е бъдещето“, заяви Йосифов

Чуйте още от Йосифов в интервю за пратеника на БНР Антони Йорданов:


Чуйте и Цветан Соколов:





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

България не успя да стигне до финала в Берлин.

Отборът на България не успя да се класира за Олимпиадата в Токио

Волейболистите на България загубиха от домакина Германия с 1:3 (20:25, 23:25 , 25:20, 23 :25) гейма полуфиналната среща от олимпийския квалификационен турнир в Берлин.  По този начин волейболистите ни не успяха да се класират за финалната среща, и да..

публикувано на 09.01.20 в 23:21
ВИЖТЕ ОЩЕ
Пер Мертезакер

Пер Мертезакер пред БНР: Испания заслужава титлата

Бившият германски национал Пер Мертезакер заяви, че Испания е фаворит за титлата на европейското първенство. Именно “Ла Фурия” изхвърли домакините от турнира след победа с 2:1 след продължения в четвъртфиналите. Мертезакер, който има 104 мача за..

публикувано на 08.07.24 в 11:00

Берлин презарежда в очакване на големия финал

Берлин зарежда силите си след големите битки на eвропейското първенство. Ден след последния четвъртфинал на Евро 2024 между Нидерландия и Турция немската столица няма нищо общо с това, което беше часове по-рано. Над 40 000 хиляди нидерландци превзеха..

публикувано на 08.07.24 в 10:05

Бразилия се класира за олимпийския турнир по баскетбол на Игрите в Париж

Отборът на Бразилия ще участва в баскетболния турнир на олимпиадата в Париж след като се наложи над домакина Латвия с 94:69 във финала на квалификационната надпревара в Рига. Бразилците осъществиха серия от 19:0 над последните 3:21 минути от първата..

публикувано на 08.07.24 в 06:35
Ива Иванова

Ива Иванова се класира за втория кръг на Уимбълдън при девойките

Ива Иванова се класира за втория кръг в игрите по единично при девойките на Откритото първенство на Великобритания по тенис. 17-годишната българка, която е поставена под номер 16 в схемата, победи на старта участваща с "уайлд кард" представителка на..

публикувано на 08.07.24 в 06:24
Елвира Краснобаева

Елвира Краснобаева спечели МТ "Огърлицата на Десислава" във Велико Търново

Елвира Краснобаева спечели титлата в многобоя на "Огърлицата на Десислава" на традиционния едноименен турнир по художествена гимнастика във Велико Търново. Нейната треньорка Светлана Юриевна грабна Приз "Ангелина Михайлова". Над 200 състезателки..

публикувано на 08.07.24 в 06:19
Стефка Костадинова

Стефка Костадинова за рекорда: Радвам се, човешките възможности са без граница

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова коментира подобряването на световния рекорд в скока на височина при жените, който 37 години бе нейно притежание. Украинката  Ярослава Магучих подобри постижението на българката, записвайки..

публикувано на 07.07.24 в 19:41
Пламена Миткова

Пламена Миткова дебютира с второ място в Диамантената лига

Световната шампионка за девойки до 20 години в скока на дължина Пламена Миткова зае второ място при дебюта си в турнирите от Диамантената лига по лека атлетика. Във френската столица Париж Миткова записа 6.78 метра. Българката постигна резултата..

публикувано на 07.07.24 в 19:16