Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Представители от 4 фенски организации на Левски на срещата с премиера

Снимка: БГНЕС

Четири организации на привържениците ще бъдат представени на утрешната среща на феновете на Левски с премиера Бойко Борисов относно бъдещето на клуба, съобщиха от Национален клуб на привържениците.

От страна на „Националния клуб на привържениците на Левски“ на срещата ще отидат Степан Хиндлиян и членът на управителния съвет Димитър Костадинов. Тръст "Синя България" ще се представлява от председателя Даниел Стрезов. „Ултрас Левски“ ще се представлява от председателя Адриан Петров. От Сдружение "Сини сърца" ще присъства председателят Илия Христов.

"Резултатите от срещата ще бъдат оповестени след нейния край", допълват от НКП. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Бойко Борисов: Левски го е имало преди мен и Божков, ще го има и след нас

Няма връзка между Професионален футболен клуб Левски и доклада на държавната финансова инспекция (АДФИ), посочи в началото на правителствено заседание премиерът Бойко Борисов. Вчера стана ясно, че над 200 млн. лева не са постъпили в хазната..

публикувано на 23.01.20 в 11:14
Степан Хиндлиян

Феновете на Левски ще се срещнат с Бойко Борисов в петък

Фенове на футболния Левски ще се срещнат с премиера Бойко Борисов в петък. Това стана ясно от думи на председателя на Националния клуб на привържениците на "сините" Степан Хиндлиян. Той говори след като ръководството на клуба изнесе детайли за финансирането..

публикувано на 23.01.20 в 01:08
Васил Божков и ръководството на Левски на среща с привържениците на клуба

19 милиона лева инвестиции в Левски за последните 11 месеца

Благодетелят на Левски Васил Божков потвърди намерението си да спре финансовата издръжка на клуба, ако бъде приет проектозаконът за хазарта. Бизнесменът проведе втора среща с привърженици на "сините". "Ако одържавят националната лотария,..

публикувано на 22.01.20 в 20:19