Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кавани е твърде скъп за Бока Хуниорс

Кавани напуска ПСЖ през лятото.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бока Хуниорс не може да си позволи привличането на нападателя на Пари Сен Жермен Единсон Кавани поради финансови проблеми, заяви президентът на клуба Амор Амеал.

"Много сме горди, че играч като Кавани говори за желанието да носи фланелката на нашия отбор, но не можем да осигурим финансово тази сделка. Никой от нас не оспорва, че Кавани е страхотен футболист, но преди всичко трябва да мислим за тези, които вече играят за Бока и да вярваме в тях", каза Амеал в интервю за Goal.com.

33-годишният Кавани има 7 гола и 3 асистенции в 22 мача за френския шампион Пари Сен Жермен през този сезон. Договорът на уругваеца с парижани изтича в края на юни тази година.

Световните медии разкриха, че интерес към Кавани има от страната на Атлетико (Мадрид), Бока Хуниорс и клуб от МЛС на САЩ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Александър Томаш

Александър Томаш: ЦСКА е рекордьор по титли, не по втори места

Треньорът на ЦСКА-София Александър Томаш даде пресконференция на Националния стадион "Васил Левски" преди гостуването на отбора на Черно море във Варна.  Той отново коментира всичко актуални въпроси около отбора. "Всеки един мач е важен и дава три точки. Изправяме се срещу доста стойностен отбор, в последните години и трудно се играе там във Варна...

публикувано на 27.09.24 в 12:56
Виктория Томова

Виктория Томова отпадна във втория кръг в Пекин

Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова отпадна във втория кръг на силния турнир на твърда настилка от сериите УТА 1000 в китайската столица Пекин с награден фонд от почти 9 милиона долара.  Томова загуби от поставената под номер 15 Паула Бадоса (Испания) с 3:6, 2:6 за 86 минути.  Въпреки поражението, софиянката заработи 34500 долара и 35..

публикувано на 27.09.24 в 11:54

Строежът на ст. "Българска армия" започна с изкопни дейности

Строежът на стадион "Българска армия" в София започна със старта на изкопните дейности в съоръжението. Снощи след 20.00 часа, изпълнителят на втората фаза от строежа на бъдещия "армейски" дом разположи багери, фадроми, камиони и фургони на площадката в "Борисовата градина". Движението на техническите средства в парка ще се извършва, като се..

публикувано на 27.09.24 в 11:14
Британи Браун

Британи Браун победи олимпийската шампионка на 200 метра

Олимпийската шампионка от Кения Фейт Кипиегон спечели бягането на 1500 метра на новия женски турнир по лека атлетика "Атлос" в Ню Йорк, който се състоя за първи път. В същото време бронзовата медалистка от Париж Британи Браун победи олимпийската шампионка Габи Томас в бягането на 200 метра. Състезанието е създадено от предприемача Алексис..

публикувано на 27.09.24 в 11:02
Кръстан Кръстанов

Локомотив (Пд) привлече Кръстан Кръстанов

Кръстан Кръстанов ще играе през новия сезон в баскетболния Локомотив (Пловдив), съобщиха от клуба. "Терминаторът ще е черно-бял! Енергия, мощ, борба - добре дошъл на Кръстан Кръстанов в Локомотив Пловдив!", написаха пловдивчани. След дълги преговори “черно-белите” успяха да си осигурят услугите на стожера в подкошието Кръстан Кръстанов. Той е..

публикувано на 27.09.24 в 08:48
Балкан

Балкан надигра Берое като гост в контрола

Мъжкият баскетболен отбор на Балкан спечели срещу Берое с 81:68 (22:8, 22:18, 17:26, 20:16) в контролна среща, изиграна в Стара Загора. Още след първите пет минути на двубоя ботевградчани поведоха с 14:5 и спечелиха първата четвърт с 22:8.  В средата на втората част Балкан вече имаше аванс от 20 точки  - 34:14, а на полувремето водеше с..

публикувано на 27.09.24 в 07:40
Наполи

Наполи стигна 1/8-финал за купата на Италия без проблеми

Отборът на Наполи се класира за осминафиналите на Купата на Италия по футбол, след като победи Палермо с убедителното 5:0. Успехът бе улеснен и от това, че сръбският нападател на сицилианския тим Альоша Васич бе изгонен с директен червен картон преди час игра и през по-голяма част от второто полувреме Палермо игра с човек по-малко на терена...

публикувано на 27.09.24 в 07:34