Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Константинов и Локомотив поставени под карантина

Пламен Константинов
Снимка: lokovolley.com

Шампионът на Русия по волейбол за мъже Локомотив (Новосибирск), воден от българина Пламен Константинов, ще бъде под карантина през следващите две седмици заради случай на коронавирус, съобщават от отбора.

омощник на Константинов е Петър Шопов, а Венцислав Наумов е кондиционен треньор. Георги Петров пък води младежите.

Локомотив има две победи и две поражения от първите си четири мача за новия сезон.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Радослава Росенов

Радослав Росенов стартира с победа на квалификацията по бокс в Банкок

Радослав Росенов стартира с убедителна победа участието си на олимпийската квалификация по бокс в Банкок. В категория до 63.5 килограма европейският вицешампион не остави никакъв шанс на съперника си Давид Карбас. Националът бе категоричен срещу представителя на Чехия за чист успех с 5:0 съдийски гласа. Росенов доминираше в хода на цялата среща и..

публикувано на 26.05.24 в 16:57
Националният ансамбъл на България

Четвърто и осмо място за ансамбъла ни на финалите в Будапеща

Ансамбълът на България завърши на четвърто място на финала на съчетанието с пет обръча на 40-о Европейско първенство по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща. Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева получиха оценка от 37.950 точки, от които 21.3 трудност, 8.050 изпълнение, 8.600..

публикувано на 26.05.24 в 16:54
Григор Димитров

Григор Димитров се класира за втория кръг на "Ролан Гарос"

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг на Откритото първенство на Франция. Десетият поставен Димитров преодоля първия кръг на втория за годината турнир от Големия шлем след трисетов успех над американеца Александър Ковачевич с 6:4, 6:3, 6:4. Срещата, която бе първа между двамата тенисисти, продължи час и 58 минути...

публикувано на 26.05.24 в 16:45
Националният отбор по естетическа групова гимнастика на България - със златото на СК в Будапеща

Злато и бронз за България и от СК по естетическа гимнастика в Будапеща

Невероятният уикенд за българския спорт и особено за гимнастическите ни спортове продължи и с успехите на националните ни отбори по естетическа групова гимнастика, които донесоха на България златни медали при жените и бронзови при девойките от Световната купа. Щастливото място, също, както и за художествената гимнастика, се оказа Будапеща. Отново в..

публикувано на 26.05.24 в 16:24
Елвира Краснобаева

И Елвира Краснобаева с медал от финалите на ЕП по художествена гимнастика в Будапеща

Елвира Краснобаева спечели бронзов медал, а Стилияна Николова завърши четвърта на финала на лента на 40-о Европейско първенство по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща. Краснобаева, която е дебютантка на такъв форум, получи за изпълнението си 33.700 точки и се класира трета. Николова пък беше оценена с 33.500 точки (16.6 трудност,..

публикувано на 26.05.24 в 14:34
Боряна Калейн

Боряна Калейн с бронз във финала с бухалки на ЕП в Будапеща

Боряна Калейн спечели бронзов медал във финала на бухалки на 40-о Европейско първенство по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща. Абсолютната европейска шампионка от Баку 2023 допусна неточност в края на изпълнението си и беше оценена с 32.900 точки, от които 16.6 за трудност, 8.000 за изпълнение и 8.300 за артистичност. За нея това е..

публикувано на 26.05.24 в 13:44

Златен и бронзов медал за България от СК по спортна аеробика в Токио

Българските състезатели спечелиха златен и бронзов медал на финалите на Световната купа по спортна аеробика "Suzuki World Cup 2024" в японската столица Токио. Тройката в състав Антонио Папазов, Тихомир Баротев и Борислава Иванова завоюва титлата с оценка 20.033 точки. Смесената двойка  Борислава Иванова и Христо Манолов завърши на трето място с 19.450..

публикувано на 26.05.24 в 12:03