Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА София с остра атака спрямо Боби Михайлов

Снимка: cska.bg

От ЦСКА София обявиха, че изпълнителният директор на клуба Филип Филипов ще продължи да изпълнява своята дейност (б.р. "като градинар в Борисовата градина", цитат от клубния сайт) въпреки че бе наказан с изваждане от футбола за една година от Дисциплинарната комисия към БФС. Филипов бе санкциониран заради участието си в конгреса, организиран от Димитър Бербатов в края на миналата седмица.

"Червените" също така бяха глобени с 15 000 лева, а от "Българска армия" отговориха с остра атака към президента на БФС Борислав Михайлов. 

Ето какво написаха в сайта си "червените", публикуваме го без редакторска намеса:

"Възкресилият се оставкаджия от БФС отново извади кинжал на любимия ни ЦСКА! Персонажът, който погази куп закони и влезе в световната футболна история като единствения допълзял отново до поста си след 18-месечна оставка, пак го раздава морален типаж. И пак иска пари – 15 000 лева глоба за ЦСКА, защото клубът има мнение, различно от делиорманското ехо. Вечната Амбър пак иска да прибира. И заплашва нашия клуб с изхвърляне от елита. Пиеска на абсурда, която в Бояна веднъж вече играха и така съвсем обезсмислиха родното вторанство.

Без ЦСКА няма как да оправдавате слугинажа си, г-н Оставка! Няма да има защо кукловодът ви Хегемон Десети да ви дава каквото и да било. Така че не хвърляйте отново прах в обществото. И без това БГ футболът тотално се лута в мъглата, която вашето т.н. управление спусна над всички клубове без един. Не ни пробутвайте и стария номер с КЕШай вместо Бата(ка) като шеф на съдиите. Феновете знаят кой плаща и кой и защо само пие шампанско! 

ЦСКА не застава зад никого, а подкрепя каузи, каквито смята за правилни! Наред с много други клубове! Филип Филипов ще продължи да върши своята сегашна работа с официалната длъжност градинар на Борисовата градина! Там нито г-н Оставка, нито Хегемон Х ще имат власт да го махнат. Но ако все пак в неприкритата си злоба успеят, ще му намерим друга длъжност! Ние ценим парите, но повече от тях държим на авторитета на служителите си.

Затова казваме „Наздраве“ на „въздържател“ номер 1 от Бояна с едни 15 000 лева от ЦСКА. И дано не забравите, неуважаеми господа погребални агенти, да почерпите като за помен и КЕШай! Работа ви върши все пак. Нищо че е кукла на конци! И накрая – приятно изкарване в Катар! Там ще видите поне къде пак не заведохте националите за цялото ви порочно управление. Но няма страшно – поне сте с 15 000 лева напред в пътуването назад", пишат от ЦСКА София.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Турнир по плажен хандбал в Несебър подгря европейското във Варна

Близо 200 състезатели по хандбал от България, Украйна и Сърбия премериха сили по време на 6-ото издание Несебър бийч къп, съобщиха организаторите. Тридневният турнир се проведе на Южния плаж в Слънчев бряг.  Купата при жените стана притежание на отбора на “Люлин 2019”, второ място зае националният отбор на България девойки до 16 г., които ще ни..

публикувано на 17.06.24 в 20:13

Любослав Пенев: Разбрах се лесно с Христо Крушарски

Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Любослав Пенев призна, че лесно е постигнал споразумение с Христо Крушарски. „Черно-белите“ започнаха днес лятната си подготовка. В щаба на Любослав Пенев влизат още: Атанас Стоилов, Ангел Павлов, като помощник-треньори, Христо Златински също помощник-треньор (той ще продължи да бъде старши треньор на Локомотив..

публикувано на 17.06.24 в 20:06

Локомотив (София) започна с нов треньор и 15 футболисти

Локомотив (София) започна лятната си подготовка с 15 футболисти, но също така и с нов треньорски щаб. Иван Колев се завръща начело на тима, след като беше начело в периода 2020-2022. Бившият защитник Юлиан Петков ще бъде негов помощник, а Владимир Манолков ще отговаря за вратарите. Николай Георгиев запазва поста си кондиционен треньор. За момента има и..

публикувано на 17.06.24 в 20:01

Джон Хигинс: Със Стилиян Петров сме добри приятели

Едно от най-големите имена в световния снукър Джон Хигинс ни гостува, този път в демонстративен турнир в Пловдив и София, заедно с Рони О’Съливан. Наши състезатели имаха възможността да участват, включително заедно с тях в турнир на двойки. Хигинс беше и гост на Националната снукър академия на стадион „Васил Левски“, където видимо се чувстваше..

публикувано на 17.06.24 в 13:30

ТК 15-40- последна спирка преди Мастърса до 16 г. в Монте Карло

За първи път от десет години насам България отново ще бъде домакин на турнир от най-високата първа категория при 16-годишните, потвърди обявеният официално календар на Европейската тенис асоциация за последното тримесечие на 2024 г. Честта да бъде организатор получи "Тенис клуб 15-40", като турнирът ще е от 7 до 13 октомври. Така Sofia Cup ще бъде..

публикувано на 17.06.24 в 12:44
Сърбия - Англия - 0:1

Джуд Белингам донесе успеха на Англия срещу Сърбия на Евро 2024

Отборът на Англия стартира Евро 2024 с минимална победа над Сърбия с 1:0. Победното попадение за тима на селекционера Гарет Саутгейт вкара звездата Джуд Белингам с глава още при първата опасна атака на британците в 13-ата минута. След почивката капитанът на Англия Хари Кейн удари напречната греда, а сърбите се опитаха да притиснат съперника с неговите..

публикувано на 17.06.24 в 00:07
Дания - Словения - 1:1

Дания и Словения с първо равенство на ЕП по футбол

Отборите на Дания и Словения завършиха при равенство 1:1 в мач от първия кръг в трета група на европейското първенство по футбол. Титуляр в състава на Словения бе бившият защитник на Лудогорец Жан Карничник, който през декември миналата година бе трансфериран в тима на Целе. За словенците пък последната контрола преди Евро 2024 бе срещу България в..

публикувано на 16.06.24 в 21:01