Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Резултатите в НХЛ

НХЛ
Снимка: Ройтерс

Първенство на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ), плейофи – първи кръг:
Западна конференция, първи кръг:
Сейнт Луис – Минесота 1:5
*Минесота води с 2:1 победи в серията
Лос Анджелис – Едмънтън 2:8
*Едмънтън води с 2:1 победи в серията
Източна конференция, първи кръг:
Бостън – Каролина 4:2
*Каролина води с 2:1 в серията
Тампа Бей – Торонто 2:5
*Торонто води с 2:1 победи в серията



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Григор Димитров

Специалист на трева ще бъде съперник на Григор Димитров на тенис турнира в Куинс

Французинът Адриан Манарино ще бъде съперникът на българина Григор Димитров в първия кръг на турнира на трава в Куинс Клъб в Лондон, който главният подгряващ преди "Уимбълдън". Поставеният под номер 3 в схемата Димитров нямаше особен късмет при жребия, тъй като 35-годишният Манарино е тесен специалист в играта на трева, като две от петте му титли са..

публикувано на 15.06.24 в 16:46
Билал Бари

Стотици фенове на Левски засвидетелстваха обичта си към Билал Бари

От Левски се разделиха подобаващо с нападателя Билал Бари, който напусна отбора след края на сезона. Мароканецът с френски паспорт се контузи получи много тежка контузия преди повече от година и половина и така и не успя да се възстанови напълно след две операции. "Стотици фенове засвидетелстваха обичта си към Билал Бари! Нападателят не спря да раздава..

публикувано на 15.06.24 в 15:34
Виктория Томова

Виктория Томова ще играе за трофея на турнира по тенис във Валенсия

Първата ракета на България при жените Виктория Томова се класира за финала на турнира по тенис на клей УТА 125 в испанския град Валенсия с награден фонд 100 хиляди евро. Водачката в схемата Томова се наложи на полуфиналите над Ирина Шиманович (Беларус) след обрат с 2:6, 6:3, 6:4. Двубоят продължи два часа и 26 минути. 69-ата в световната ранглиста..

публикувано на 15.06.24 в 15:32
Родриго Саравия

Лудогорец си осигури подписа на уругвайски халф

Лудогорец си осигури подписа на полузащитника Родриго Саравия от уругвайския гранд Пенярол, съобщи ESPN. Информацията бе потвърдена от президента на Пенярол Инасио Рулио, който добави, че българският шампион ще плати 1,8 милиона евро за правата на 23-годишния халф и си запазва 20 процента при бъдещ трансфер. Договорът на играча с разградчани ще бъде..

публикувано на 15.06.24 в 15:30
Матия Шаркич

Вратарят на Черна гора и Милуол Матия Шаркич почина на 26 години

Вратарят на черногорския национален отбор по футбол Матия Шаркич почина на 26-годишна възраст, съобщиха от английския му клубен отбор Милуол. Според информациите,  на Шаркич му е прилошало в апартамент в град Будва в Черна гора в събота. "Футболен клуб Милуол е напълно съсипан да съобщи, че Матия Шаркич почина на 26-годишна възраст“, ​​се казва в..

публикувано на 15.06.24 в 15:26

Ботев Враца започна лятната си подготовка

Футболният отбор на „Ботев“ Враца започна лятна подготовка. Под ръководството на новия старши треньор Тодор Янчев, Ботев ще започне тренировки във Враца, а след това ще проведе и лагер в Етрополе. Вече са уредени 5 контролни срещи: 27 юни – срещу Черно море (в Правец или Етрополе) 3 юли – срещу Марек (в Етрополе) 6 юли – срещу Локомотив София (в..

публикувано на 15.06.24 в 13:56
Фез зона

Можете да гледате мачовете от Евро 2024 с приятели в центъра на София

В последните години стадион „Юнак“ се превърна в традиционна локация за гледане на мачове от големите футболни първенства с приятели на голям екран.  Намира се между Националния стадион „Васил Левски“ и метростанция „Стадион Васил Левски“ и е мястото, на което можете да си осигулрите  истински вълнуващо и споделено преживяване,  с вкусна храна и..

публикувано на 15.06.24 в 11:56