Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бивш играч на Лудогорец е засечен с допинг

Снимка: Уикипедия

Бившият защитник на Лудогорец Хосе Паломино е дал положителна проба за забраненото вещество нандролон след изненадващ допинг тест преди началото на сезона, съобщават информационната агенция “АНСА”. 

Футболистът на Аталанта е бил незабавно отстранен от отбора в очакване на изясняване на ситуацията. 

Аржентинецът игра за тима от Разград в продължение на един сезона (2016/17), след което бе продаден на италианския тим, където до момента е записал 203 мача с 8 гола и 5 асистенции.


По публикацията работи: Владислав Стоянов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Победа дели баскетболния Рилецо от първа титла

Рилски спортист се доближи да една победа от първа в историята си шампионска титла в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ) след като надви настоящия първенец Балкан със 102:97 (26:27, 24:23, 24:24, 28:23) като домакин в „Арена Самоков“ във втория мач от финалния плейоф, информира БТА. В серията се играе до три успеха от пет възможни срещи. Третият..

публикувано на 25.05.24 в 21:42
Габриела Георгиева

Габриела Георгиева и Петър Мицин спечелиха коронните си дисциплини

Габриела Георгиева спечели в надпреварата на 200 метра гръб при жените от Международния турнир по плуване "Купата на кмета" - Гран при Бургас. Националката спечели с време 2:12.35 минути.  След състезателката на клуб Дамини ЛВ се нареди състезаващата се за Турция Екатерина Аврамова. Разликата между двете бе само 48 стотни. Трета финишира Татяна Салкутан..

публикувано на 25.05.24 в 21:33

Селтик вдигна купата след драматичен успех над Рейнджърс

Селтик спечели Купата на Шотландия за рекорден 42 път в своята история. "Детелините" победиха големия си враг Рейнджърс с 1:0. Така играчите на Брендън Роджърс завоюваха дубъл през този сезон, след като станаха първенци и в първенството. Победното попадение на "Хемпдън Парк" бе дело на Адам Ида, който прати феновете на Селтик в екстаз в 90'. Болката..

публикувано на 25.05.24 в 21:25
Киеза открива резултата.

Ювентус завърши сезона с победа

Отборът на Ювентус надигра Монца с 2:0 в последния си мач от 38-ия кръг на Серия А. Головете за тима от Торино вкараха в рамките на три минути в средата на първото полувреме Федерико Киеза и Алекс Сандро. Монца завърши мача с човек по-малко, след като Алесио Дзербин бе изгонен заради втори жълт картон. В 26-ата минута на мача Федерико Киеза получи..

публикувано на 25.05.24 в 21:17

България поведе на Световната купа по естетическа гимнастика

Националният отбор на България поведе в класирането след първия ден на Световна купа по естетическа групова гимнастика в унгарската столица Будапеща, съобщи БТА. Възпитаничките на Кристина Ташева в състав Сияна Табакова, Карина Нейкова, Катрин Тасева, Яна Стайкова, Мария Мехлемова, Християна Ковачева, Виктория Берова и Сибила Кърпачева изпълниха..

публикувано на 25.05.24 в 19:51

Първа позиция за Льоклер, провал за Верстапен

Шарл Льоклер спечели квалификацията за Гран при на Монако. Съботният ден бе радостен за Ферари, защото освен полпозишъна на Леклер, Карлос Сайнц също се представи силно и завоюва третото място на стартовата решетка, докато между двата болида на Скудерията застана изгряващата звезда на Макларън - Оскар Пиастри. Монегаскът си заслужи привилегията да..

публикувано на 25.05.24 в 19:24

Тадей Погачар си гарантира титлата в Джирото

Словенецът Тадей Погачар си гарантира титлата в 107-мото издание на Обиколката на Италия с впечатляваща победа в предпоследния 20-и етап, информира БТА. Колоездачът от отбора на Обединените арабски емирства измина за 4:58:23 часа 184-километровата дистанция от Алпаго до Басано дел Грапа. Той изпревари с 2:07 минути групата на преследвачите, в която..

публикувано на 25.05.24 в 19:17