Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължават преговорите между Тотнъм и Байерн Мюнхен за трансфера на Хари Кейн

Хари Кейн
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ръководствата на английския Тотнъм и германския Байерн Мюнхен все още не могат да се споразумеят за трансферната сума за нападателя на "шпорите" Хари Кейн, но преговорите продължават, съобщава британското издание на спортния портал The Athletic.

Според изданието разликата в оценката на нападателя между двете страни е около 25 милиона лири. 

От Байерн вече са отправили две оферти - за 60 и за 68,5 милиона лири, които са били отхвърлени от шефа на Тотнъм Даниел Леви. 

По всяка вероятност следващото предложение на баварците ще бъде за сума от 75 милиона лири, но "шпорите" се надяват на около 90 милиона лири.

Въпреки липсата на пробив до момента изпълнителният директор на Байерн Ян-Кристиан Дреезен и техническият директор Марко Непе остават в Лондон, за да продължат преговорите.


По публикацията работи: Борислав Нинов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Хиляди празнуваха на Могилката 110 г. на футболния Левски

Хиляди празнуваха на Могилката 110 г. на футболния Левски

Футболният Левски чества днес своята 110-а годишнина, като хиляди хора се събраха на Могилката в градинката до 22-ро училище в центъра на София, където е основан клубът, за да празнуват рождения му ден. Доброволци сред "сините" привърженици са дошли още в 5:30 часа сутринта, за да помогнат с украсата на градинката, за да бъде атмосферата..

публикувано на 24.05.24 в 13:25
Божидар Краев

Краев вкара за Звездите на австралийската А-Лига срещу Нюкасъл

Звездите на австралийската А-Лига победиха с 8:0 английския Нюкасъл в приятелски мач, игран в Мелбърн пред над 50 000 зрители.  Последното попадение за сборния австралийски тим бе дело на Божидар Краев. Бившият нападател на Левски влезе като смяна и бе точен в добавеното време на срещата. В 83-тата минута той даде и асистенция на Джейк Холман,..

публикувано на 24.05.24 в 12:37
Стефани Стоева и Габриела Стоева са на полуфинал в Куала Лумпур

Сестрите Стоеви са на полуфинал в Куала Лумпур

Трикратните европейски шампионки Стефани Стоева и Габриела Стоева постигнаха трета поредна победа и се класираха за полуфиналите на двойки жени на турнира по бадминтон от сериите World Tour Super 500 в Куала Лумпур (Малайзия) с награден фонд 420 хиляди долара. Сестрите, които са четвърти поставени, направиха обрат и елиминираха номер 5 в..

публикувано на 24.05.24 в 12:32
Илиана Раева - президент на БФ Художествена гимнастика

Илиана Раева: Всяка подкрепа ще бъде много важна

Президентът на Българска федерация художествена гимнастика Илиана Раева е водач на делегацията на Европейското първенство в Будапеща и е плътно до гимнастичките и треньорите през цялото време. България вече спечели два медала от шампионата, след като при девойките Дара Малинова взе сребро на финала на лента, а Магдалена Вълкова има бронз на топка...

публикувано на 24.05.24 в 12:10
Франческо Фариоли

Италианец без трофеи е новият треньор на Аякс

Италианецът Франческо Фариоли е новият старши треньор на Аякс, съобщи грандът на нидерландския футбол. 35-годишният Фариоли подписа договор за три сезона, който ще влезе в сила от следващия месец. Италианецът заменя временния наставник Джон ван'т Схип, под чието ръководство Аякс приключи кампанията на пето място - най-слабото за тима от..

публикувано на 24.05.24 в 10:40
Чехия и Канада са полуфиналисти на световното по хокей на лед

Чехия и Канада са полуфиналисти на световното по хокей на лед

Домакинът Чехия и защитаващият титлата си тим на Канада се класираха за полуфиналите на световното първенство по хокей на лед за мъже, което се провежда в Прага и Острава. Чехите стигнаха до финалната четворка след победа с 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) над САЩ в последния мач от програмата за деня. Единственото попадение реализира нападателят на..

публикувано на 24.05.24 в 10:34
Едмънтън Ойлърс победи с 3:2 Далас Старс

Едмънтън поведе на Далас в Западната конференция на НХЛ

Първи мач от финалната серия в Западната конференция на Националната хокейна лига на САЩ и Канада: Далас - Едмънтън - 2:3 след две продължения * Едмънтън води с 1:0 победи в серията. Играе се до четири успеха от седем мача. С гол на Конър МакДейвид в 32-рата секунда на второто продължение Едмънтън Ойлърс победи с 3:2 Далас Старс в мач..

публикувано на 24.05.24 в 09:36