Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев (Враца) привлече централния защитник Мартин Бачев

Мартин Бачев
Снимка: Фейсбук на Ботев (Враца)

Отборът на Ботев (Враца) привлече в редиците си централния защитник Мартин Бачев, съобщиха от клуба. 

"Добре дошъл, Мартин Бачев!

Ботев привлече младия централен защитник Мартин Бачев. 19-годишният футболист се присъедини към отбора като свободен агент. За последно той бе част от тима на Пирин (Благоевград), за който изигра 18 мача от началото на настоящия сезон.

Старши треньорът на Ботев Христо Янев познава отлично качествата на Мартин Бачев, като през миналия сезон му и му даде възможност да дебютира в професионалния футбол с екипа на Пирин.
Футболистът ще бъде на разположение на треньора за предстоящия шампионатен мач срещу „орлетата“ в петък.

Успех, Марто!", написаха от Ботев. 


По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Валентиа Геовгиева

Валентина Георгиева тренира на нов уред прескок, осигурен от БФ Гимнастика за Игрите в Париж

Европейската вицешампионка Валентина Георгиева тренира на нов прескок, който беше осигурен специално от Българска федерация гимнастика за подготовката й преди олимпиадата. Уредът, произведен от фирма "Gymnova" е същият, на който ще се проведе състезанието по спортна гимнастика на Игрите в Париж 2024. Прескокът вече е в залата на "Раковски" и..

публикувано на 27.06.24 в 13:34

Селекционерът на Португалия: Не сме подценили Грузия

Отборът на Португалия "не вложи достатъчно интензитет" срещу тима на Грузия, който "искаше да влезе в историята", коментира селекционерът на иберийците Роберто Мартинес след загубата с 0:2. Испанският треньор реши да пусне на терена основни резервни футболисти с изключение на капитана Кристиано Роналдо и вратаря Диого Коща. Двубоят бе без..

публикувано на 27.06.24 в 07:32

Ясни са осминафиналите на Евро 2024

С приключването на мачовете от група "F" на Евро 2024 стана ясна и цялата схема за фазата на директните елиминации, която ще стартира на 29 юни, събота. Последните двойки, които се оформиха, противопоставят дебютанта Грузия на победителя в група "В" Испания, докато завършилият на второ място в група "F" тим на Турция ще срещне Австрия...

публикувано на 27.06.24 в 00:25

Турция се измъчи с 10 от Чехия, но победи

Турция победи Чехия с 2:1 в последен мач от Група "F" на Евро 2024. Успехът класира турците за осминафиналите като втори в групата с 6 точки, докато чехите останаха на последната позиция с една точки и отпаднаха от надпреварата. Двубоят в Хамбург предложи много емоции на зрителите, а въпреки героичната си игра чехите, които играха с 10 души..

публикувано на 27.06.24 в 00:22

Грузия шокира Португалия и отива на осминафинал

Дебютантът на европейски първенства Грузия се класира за фазата на директните елиминации след победа с 2:0 срещу шампиона за 2016 година Португалия. Точни за селекцията на Вили Саньол бяха нападателите Хвича Кварацхелия и Жорж Микутадзе през двете полувремена, като вторият поведе и в класирането при голмайсторите с три попадения. С успеха..

публикувано на 27.06.24 в 00:18

Трета поредна победа за Лудогорец в Австрия

Лудогорец постигна трета победа по време на летния си лагер в Австрия. В третия си мач "орлите" се наложиха с 2:0 над швейцарския Санкт Гален в Цамс. Попаденията за шампиона на България реализираха Ивайло Чочев и Бърнард Текпетей през двете полувремена. Днешната среща не беше от най-зрелищните, но Лудогорец не остави съмнение, че е..

публикувано на 26.06.24 в 22:07
Гергана Топалова

Гергана Топалова е на победа от основната схема в Уимбълдън

Гергана Топалова е на победа от класиране за основната схема на Уимбълдън. Във втория кръг на квалификациите 24-годишната Топалова разгроми с 6:0, 6:2 рускинята Анастасия Захарова за едва 63 минути и е само на крачка от това да се класира за първи път в кариерата си за основната схема на турнир от Големия шлем. Българската тенисистка използва..

публикувано на 26.06.24 в 21:57