Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Редакторът в новините на "Хоризонт" Константин Мравов и съпругата му станаха родители на момче

Константин Мравов
Снимка: Ани Петрова

Колегата ни в новините на "Хоризонт" Константин Мравов и съпругата му Наталия станаха родители за първи път. В столичната болница "Света София" се роди бебето Георги. Той е със завидните мерки от 52 сантиметра и 3 килограма и 680 грама.

Малкият Георги и майка му спечелиха голямата битка с незаменимата помощ на жените от акушерска практика "Зебра", доктор Ивона Вълчева и доктор Александър Кобаков.

На тях и на целия персонал на болницата гордите родители на малкия редактор благодарят от сърце. От нас са пожеланията за здраве и вълшебно детство на Георги, а на неговите родители желаем с обич и търпение да отглеждат първородния си син.


По публикацията работи: Екип на БНР

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Киър Стармър, нов британски премиер

Киър Стармър е новият британски премиер

Новият британски премиер Киър Стармър беше радушно посрещнат пред "Даунинг стрийт" 10 след аудиенция при крал Чарлз Трети. В първата си реч пред събралите се негови привърженици той заяви, че е приел поканата от монарха да състави следващото британско правителство. В кратката си, но съдържателна реч, Киър Стармър на практика призова всички..

публикувано на 05.07.24 в 16:16
Магистър-фармацевт Димитър Маринов, председател на Българския фармацевтичен съюз.

Димитър Маринов: Някой се опитва да саботира договарянето между аптеките и НЗОК

Председателят на Българския фармацевтичен съюз Димитър Маринов предупреди, че някой се опитва да саботира договарянето между аптеките и Националната здравноосигурителна каса. Въпреки това, днес представители на Съюза са имали конструктивен диалог с екипа на Касата. Разгледани са били различни варианти за плащане на предписаните и отпуснати лекарствени..

публикувано на 05.07.24 в 16:11

Стартира т.нар "хазартно дело" срещу Васил Божков, жена му и негови бизнес партньори

Т.нар "хазартно дело" срещу Васил Божков, жена му Елена Динева, негови бизнес партньори и бивши служители от закритата Държавна комисия по хазарта тръгва по същество.     След като не откри съществени процесуални нарушения в обвинителния акт, съдия Иван Коев обяви, че започват разпити на свидетели.  По искане на адвокатите на десетимата подсъдими,..

публикувано на 05.07.24 в 16:01
Проф. Димитър Иванов

Проф. Димитър Иванов: България да излезе от цикъла на избори, разумният ход е конституционни промени

Бих искал да се получи обединение в българския парламент за създаване на национално експертно правителство с голям политически консенсус, но трябва да сме реалисти - отиваме на избори. Не може този цикъл да продължава непрекъснато. Това коментира макроикономистът проф. Димитър Иванов в интервю пред БНР от Лондон. „България трябва да се..

публикувано на 05.07.24 в 15:40

Ново предаване за туризъм стартира на 7 юли в ефира на програма "Хоризонт"

Лято е и програма "Хоризонт" на Българското национално радио кани своите слушатели на вълнуващо пътешествие. От 7 юли започва ново туристическо предаване, което ще се излъчва всяка неделя веднага след обедния осведомителен бюлетин. " Пътувай с Хоризонт"  ще предложи на слушателите разнообразие от теми и полезна информация за..

публикувано на 05.07.24 в 15:31
Виктор Орбан и Валдимир Путин

Унгарският премиер Орбан пристигна в Москва за преговори с руския президент Путин

Унгарският премиер Виктор Орбан пристигна в Москва за преговори с руския президент Владимир Путин. Според Будапеща посещението е "мисия за мир", докато според Брюксел Орбан не представлява Европейския съюз по никакъв начин, въпреки че Унгария е ротационен председател на ЕС. ЕК: Пътуването на Орбан в Москва не е координирано нито с..

публикувано на 05.07.24 в 14:58
Ерик Мамер, говорител на ЕК

ЕК: Пътуването на Орбан в Москва не е координирано нито с Комисията, нито с някой друг

Визитата на унгарския премиер Виктор Орбан в Москва поставя под сериозен въпрос традиционната визита на Комисията в страната, ротационен председател на Европейския съюз, заяви говорителят на Еврокомисията Ерик Мамер. Принцип тя се прави през първата седмица на поемането на председателството, което за Унгария започна на 1-ви юли. По-късно се..

публикувано на 05.07.24 в 14:43