Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любими инфлуенсъри и влогъри си дават среща в Бургас

Снимка: Facebook/@teenboomfest

Едни от най-популярните и обичани сред тийнейджърите лица от социалните мрежи пристигат в Бургас на 4 и 5 септември за първия по рода си у нас „Teen Boom Fest“.  Любимите на подрастващите влогъри, инфлуенсъри, тик токъри, ютюбъри и създатели на съдържание ще пеят, ще танцуват, ще разказват своите истории и най-вече ще общуват лице в лице със феновете си.

От 20.00 часа е началото на концертите и в двата дни с участието на някои от най-популярните и обичани поп и хип-хоп изпълнители – Дара, Павел и Венци Венц, Vessou, Кристина Дончева, Торино и Пашата, Чоко и други.

Водещ на събитието ще бъде популярният изпълнител и блогър APTи, познат на публиката от участието му в български телевизионни реалитита.

Добрата новина е, че младежкото събитие на годината ще се проведе при вход свободен.

Очаква се фестът да отправи сериозно послание  към младата си публика. Звездите ще се обединят и ще призоват последователите си да не посягат към алкохола, наркотиците, насилието и да внимават при сърфирането в интернет.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Символите на кирилицата и глаголицата на стена във Варна

В София е свикано второ издание на Международен форум за кирилицата "Азбука, език, идентичност"

Над 30 учени от 12 държави участват в Международния форум за кирилицата "Азбука, език, идентичност". Той започва в Националния дворец на културата в София на 27 юни по инициатива на вицепрезидента Илияна Йотова и с подкрепата на Министерството на..

публикувано на 27.06.24 в 08:34
Георги Паничерски при награждаването му с орден „Мадарски конник“ първа степен през 2021 г.

Закрива се почетното консулство в Монреал

Министерският съвет реши да бъде закрито почетното консулството на България в Монреал, провинция Квебек на Канада. Консулският окръг се закрива по молба на досегашния почетен консул Георги Паничерски, който е поискал да бъде освободен от..

публикувано на 26.06.24 в 21:30

Топло време с превалявания над Западна България в четвъртък

През следващото денонощие над западната половина от страната ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури и условия за градушки. Най-интензивни ще бъдат явленията в северозападните райони. В източната половина ще бъде предимно слънчево...

публикувано на 26.06.24 в 19:40