Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бизнесът на България и Сърбия се срещат онлайн през ноември

Желко Йович
Снимка: БГНЕС

На среща с ръководството на БТПП посланикът на Сърбия в България Желко Йович обсъди възможностите за засилване на двустранните търговско–икономически отношения. За това информират от БТПП.

Констатирана бе липсата на достатъчна актуална икономическа информация за двете страни, като например от какви български продукти има интерес в Сърбия и какви сръбски продукти се търсят в България

Беше договорено да се организира онлайн събитие в края на ноември за представяне на сръбската икономика пред български компании с интереси за бъдещо съвместно сътрудничество.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Все още не са загасени големите пожари в Сакар планина

Продължава борбата с големите пожари, които вчера избухнаха в Сакар планина на територията на общините Харманли и Любимец, съобщи директорът на Областната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” в Хасково Митко Чакалов. От..

публикувано на 24.06.24 в 09:00
Георги Тахов

Министър Георги Тахов обсъжда в Люксембург бъдещето на селското стопанство в ЕС

Министърът на земеделието и храните Георги Тахов ще участва днес в заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство, което ще се проведе в Люксембург. Министрите от страните членки ще обсъдят предложения от Белгийското председателство Проект на..

публикувано на 24.06.24 в 06:10
Румен Радев

Започват консултациите при президента за нов кабинет

Съгласно изискванията на Конституцията от 24 юни, понеделник, президентът Румен Радев започва консултации с представители на парламентарните групи в 50-ото Народно събрание преди връчването на първия проучвателен мандат за съставянето на нов кабинет. Днес..

публикувано на 24.06.24 в 05:35