Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Аржентина иска да разшири достъпа си до българския пазар​

Снимка: Facebook /Посолство на Република Аржентина в България

Днес посланикът на Аржентина в България Алфредо Нестор Атанасоф се е срещнал с българските бизнесмени Христо Крушарски и Кирил Николов, с които е обсъдил възможността за налагане на повече аржентински продукти в България.

"Трябва да отбележим, че г-н Крушарски е основният доставчик на противоградни ракети и най-големият български инвеститор в Аржентина, а г-н Николов е първият и основен вносител на цитрусови плодове от Аржентина в България“, отбелязват на Фейсбук страницата си от посолството на Аржентина в България.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Таратор

Българската кухня влезе в топ 15 на Европа

Българската кухня е класирана на 14-то място от всички национални кухни в Европа в престижната класация на специализирания кулинарен сайт TasteAtlas, предаде БНР Варна. Класацията се прави всяка година на база оценката от страна на потребителите на..

публикувано на 22.06.24 в 17:11

"Чукан боб с коприва и хоро се извива" в Черни Осъм

Шестият кулинарно-фолклорен фестивал "Чукан боб с коприва и хоро се извива" в троянското село Черни Осъм събра множество любители на фолклора и традиционните ястия от цялата страна, предаде БТА. Организатор на събитието е местното читалище „Знание – 1906..

публикувано на 22.06.24 в 15:27

Дните на йога събират почитателите на духовни практики в България

За десета поредна година в дните около 21 юни много страни по света отбелязват празника на йога. В България от 15 до 23 юни 44 населени места, сред които най-големите градове – София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Плевен..

публикувано на 22.06.24 в 09:25