Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кои са най-добрите в бойните спортове у нас за 2020 година

Снимка: boec.bg

Националната асоциация на бойните спортове (НАСБ) отличи най-добрите състезатели, треньори и спортисти за 2020-та година с най-голям принос за развитието на бойните спортове в страната. Заради противоепидемичните мерки форматът на церемонията беше телевизионен, а статуетките на победителите връчи министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

В категорията „Най-добър спортист – мъже“ за 2020 наградата „Златен пояс“ спечели многократният медалист от международни турнири Иван Кръстанов от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

Вторият „Златен пояс“ – за най-добър спортист на годината при жените, заслужено отиде при Мария Оряшкова от Българска федерация по самбо, която преди месец спечели рекордната в кариерата си шеста световна титла по самбо.

Голямата награда за треньор на годината спечели Тихомир Тодоров от Българска федерация по ушу, под чието менторство Никола Димитров стана европейски шампион по тай чи за 2020 г.

Снимки: boec.bg



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Георги Тахов

Министър Георги Тахов обсъжда в Люксембург бъдещето на селското стопанство в ЕС

Министърът на земеделието и храните Георги Тахов ще участва днес в заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство, което ще се проведе в Люксембург. Министрите от страните членки ще обсъдят предложения от Белгийското председателство Проект на..

публикувано на 24.06.24 в 06:10
Румен Радев

Започват консултациите при президента за нов кабинет

Съгласно изискванията на Конституцията от 24 юни, понеделник, президентът Румен Радев започва консултации с представители на парламентарните групи в 50-ото Народно събрание преди връчването на първия проучвателен мандат за съставянето на нов кабинет. Днес..

публикувано на 24.06.24 в 05:35

Горещ понеделник с температури до 37°, на места - краткотрайни валежи

През нощта ще бъде предимно ясно с по-значителна облачност до полунощ в крайните западни райони, където на отделни места ще има краткотрайни валежи. В понеделник, 24 юни, ще е предимно слънчево. Около и след обяд главно над Югозападна България ще се..

публикувано на 23.06.24 в 19:05