Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължават консултациите на президента с извънпарламентарните политически формации

Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев и днес продължава с поредицата от срещи с извънпарламентарни политически партии.  Те са част от започналите на 5 януари консултации на държавния глава около организацията и провеждането на предстоящите парламентарни избори. 

Предвидени са срещи с представители на „Републиканци за България“, АБВ, политическия проект „Ние, Гражданите“ и партия МИР.

Вчера президентът Радев разговаря с други четири извънпарламентарни формации, а през седмицата проведе консултации с Обществения съвет към ЦИК и ръководството на Националното сдружение на общините.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България беше представена на изложение за висше образование в Япония

Български висши училища се включиха в проведеното в Япония Изложение за висше образование в ЕС, което се проведе на 15 и 16 юни 2024 г. в Токио и Киото. Сред образователните институции от 20 държави-членки на ЕС бяха Медицинският университет в..

публикувано на 27.06.24 в 17:35

Няма изтичане на радиоактивна вода от АЕЦ "Козлодуй" в Дунав след инцидент

След инцидент при спирането на блок 6 на АЕЦ "Козлодуй" за ремонт няма облъчване на персонала, няма изтичане на радиоактивна вода в река Дунав, има временно отстранени оператори от централата. Това обобщи при изслушване в парламента служебният..

публикувано на 27.06.24 в 16:10

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 6

В шестия брой на „Часът на Радио България…“ ви срещаме с Милена Селими – представител на българите в Комитета на националните малцинства в Република Албания , преводач на албански на някои от най-популярните ни писатели и виден общественик. С..

публикувано на 27.06.24 в 12:00