Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Температурите отново се повишават

Снимка: БГНЕС

Днес след обяд, главно над планинските и източните райони от страната, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали краткотраен дъжд. През нощта ще преобладава ясно, утре - слънчево време. Ще е все още ветровито, с умерен северозападен вятър, който привечер ще отслабне. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 27° и 32°. 

На отделни места, главно в планините, след обяд ще превали. Там температурите ще се повишат и на 1200 метра ще е около 20°, а на 2000 метра - около 13°

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен северозападен вятър, който привечер ще отслабне. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е от 19° по северното до 24° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, само в най-северните райони - 3 бала.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Атанас Зафиров

Атанас Зафиров сменя Корнелия Нинова на лидерския пост в БСП

За временен председател на БСП на мястото на подалата оставка след лошото представяне на левицата-столетница Корнелия Нинова на изборите е избран Атанас Зафиров. До 10 ноември трябва да бъде извършен прекият избор на постоянен лидер на социалистите,..

публикувано на 15.06.24 в 14:42

Националният археологически музей участва в Европейските дни на археологията

По-различен поглед към науката Археология – като основа за комуникация, публично споделяне на европейското наследство, и по-лесен достъп до него – дава инициативата Европейски дни на археологията 2024, която се провежда в редица държави на континента...

публикувано на 15.06.24 в 10:25
Архив

"Поход за семейството" ще се проведе в София, Пловдив и Варна

Национален "Поход за семейството" ще се проведе днес в три града на страната - София, Пловдив и Варна. В столицата проявата започва от 16 часа - от Народния театър "Иван Вазов", откъдето ще потегли към Съдебната палата, по булевард "Витоша" и ще стигне..

публикувано на 15.06.24 в 10:05