Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фестивал на социалното предприемачество разпъва шатри в София

Снимка: архив

От днес до 18 юли столичният Амфитеатър Sofia Ring Mall ще събере под открито небе социални предприемачи от цялата страна. По време на  фестивала на разпънатите шатри ще се предлагат красиви, практични и вкусни продукти на български социални предприятия, ще се провеждат също творчески работилници и събития за малки и големи. Посетителите ще имат възможност да научат историите на предлаганите изделия, какви съдби са преплетени в направата им и как покупката може да окаже положително въздействие. Базарът да се превърне в място за споделяне и общуване, е целта на организаторите от Българския център за нестопанско право.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

1800 българи извървяха 120 км по пътя на Ботевата чета от Дунав до връх Околчица

В различни градове на страната с военни ритуали, поднасяне на венци и други прояви българите почетоха паметта на поета-революционер Христо Ботев и други герои, загинали за свободата на България. Беше обявен успешният край на 76-ото издание на Националния..

публикувано на 02.06.24 в 13:24
Президентът връчва Почетния знак на сестри Колев

Сестри Колев - носителки на "Златен клоун" от Монте Карло, бяха отличени и от президента

В София се проведе 13-ото издание на спектакъла "Нощ на звездите", организиран от Фондация "Енчо Керязов" и посветен на талантливите деца на България. По време на събитието бяха връчени годишните награди в областите "Спорт", "Образование" и "Изкуство", а..

публикувано на 02.06.24 в 10:57
Урсула фон дер Лайен

Урсула фон дер Лайен се среща с жителите на Пловдив

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен днес ще бъде на посещение в Пловдив. Визитата е  част от обиколките в страните членки на ЕС, които правят водещите кандидати за следващ председател на Европейската комисия. Предвижда се Урсула..

публикувано на 02.06.24 в 09:21