Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Времето на 27 август

Валежи над цялата страна

Снимка: БГНЕС

През нощта и утре преди обед над по-голямата част от страната облачността ще бъде значителна и на места главно в Източна и Южна България ще има валежи, придружени с гръмотевици. Преди обед над Дунавската равнина, а следобед на места и в западната половина от страната ще има значителни намаления на облачността до предимно слънчево време. Максималните температури ще бъдат между 27 и 32 градуса.

Над Черноморието облачността ще бъде значителна и на много места ще има валежи, в отделни райони значителни с гръмотевични бури. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 25 и 30 градуса, а на морската вода – 26. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 

Над планините преди обед облачността ще бъде значителна и на места в масивите от Централна и Източна Европа ще има краткотрайни превалявания. Следобед над планините в Западна България облачността ще се разкъса и намалее. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 22 градуса, а на 2000 м – около 13.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ден за размисъл преди предсрочните избори за 51-вия български парламент

Днешният 26 октомври в България е обявен за Ден за размисъл преди седмите подред парламентарни избори от април 2021 година насам. В този ден избирателят има възможност без чуждо влияние да вземе решение за своя вот в деня на изборите. Днес, както и..

публикувано на 26.10.24 в 05:30
Св.Димитър е покровител на храма и жителите на пиринското с.Тешово

Слънчев и топъл ще е Димитровден

В събота , 26 октомври, ще бъде предимно слънчево. След обяд над западните райони ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София - около 20°. В..

публикувано на 25.10.24 в 19:45

България днес - 25 октомври 2024 г.

В навечерието на парламентарни избори на 27 октомври, които се надяваме да родят стабилно управление на държавата ни, в "България днес" ви предлагаме мнения на млади хора за политиката и избирателната активност у нас. От Здравка Момчева узнаваме..

публикувано на 25.10.24 в 19:00