Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БСП очаква „Има такъв народ“ за преговори за кабинет

Корнелия Нинова
Снимка: БГНЕС

Според програмата, обявена от БСП, днес социалистите ще очакват за преговори за съставяне на кабинет в рамките на третия мандат последната от трите формации на „промяната“, с които бе готова на договорки – „Има такъв народ“.

След първите две срещи стана ясно, че социалистите не могат да разчитат на подкрепа нито от „Изправи се БГ! Ние идваме!“, нито от „Демократична България“

Снощи след преговори със синдикатите лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че ще предложи на „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ да се срещнат и да направят всичко по силите си, за да се гарантира актуализацията на бюджета за 2021 г.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънчева и топла сряда

В сряда, 25 септември , ще бъде предимно слънчево. Следобед от запад облачността ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток, но до вечерта в западните райони ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще..

публикувано на 24.09.24 в 19:45

България днес - 24 септември 2024 г.

С отзвука от Деня на независимостта на България, започва днешната програма на Радио България. Ще чуете вдъхновение от думи в размислите и страстите на поета Иван Ланджев, след което ще отдадем заслуженото на модата, но от стомана. За финал ще говорим..

публикувано на 24.09.24 в 19:00

Ръст от 5% на чуждестранните туристи през настоящата година

От началото на годината 10,7 млн. чужденци са посетили страната ни, съобщи пред БНР Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма. Това представлява 5 процента ръст спрямо 2023 година. Според Румен Драганов 2024 г. се..

публикувано на 24.09.24 в 16:28