Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Международен турнир по бадминтон започва в София

Снимка: Архив

Близо 370 състезатели ще участват в Открития международен шампионат на България по бадминтон, който ще се проведе от 7 до 10 октомври в столичната зала „Европа“.

В надпреварата ще има представители от България, Турция, Литва, Полша, Италия, Мексико, Северна Македония, Австрия, Франция, Белгия, Сърбия, Норвегия, Швейцария, Естония, Молдова, Украйна, Дания, Гърция, Кипър, Чехия, Индия, Турция, Швеция, Канада, Казахстан, Германия, Шри Ланка, Португалия, Австралия, Малта, Израел, Малайзия, Великобритания и други.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България е привлекателна дестинация за дентален туризъм

Балканите привличат все повече медицински туристи, като безспорен лидер е Турция, която е сред 10-те най-предпочитани държави за здравни пътувания, сочи журито на деветото издание на BALKAN MEDICAL AWARDS 2024, чиито призове ще бъдат връчени на 5..

публикувано на 05.07.24 в 06:45

В края на работната седмица температурите тръгват нагоре

До полунощ  преваляванията ще спрат и през втората половина на нощта ще преобладава ясно време. В източните райони ще духа слаб северозападен вятър, в останалата част от страната ще е почти тихо. В петък , 5 юли, ще преобладава слънчево време...

публикувано на 04.07.24 в 19:35

Лошото време си отива, на юг ще има локални кратки валежи

В четвъртък , 4 юли, над страната ще има разкъсана облачност. След обяд над Рило-Родопската област се очакват краткотрайни валежи с гръмотевици. Минималните температури ще са между 15 и 23°, в София 15°. Максималните ще са от 25 до 30°, в..

публикувано на 03.07.24 в 19:35