Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов на разпит в МВР за пачките и кюлчетата в нощното му шкафче

Снимка: facebook/boyko.borissov.7

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше призован на разпит в Главната дирекция „Национална полиция” по сигнал на гражданското движение БОЕЦ, свързан с разпространените преди време снимки на пачки с евро банкноти и златни кюлчета от спалнята на бившия премиер в резиденция „Бояна“. „Никога не съм притежавал кюлчета, нито съм купувал“, заяви той след разпита пред журналисти, отказвайки коментар по същество.  

Този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла, поставила е пачките и кюлчетата в неговото чекмедже, заснела ги е и си е заминала“, заяви в Народното събрание вътрешният министър Бойко Рашков. Той каза още, че полицията ще се опита да доведе проверката докрай, след като прокуратурата я е прекратила.  

На разпит днес е била извикана и Севдалина Арнаудова, пиар на бившия премиер. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънчева неделя с превалявания

В неделя ще преобладава слънчево време. Следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали. Ще има условия за градушки. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София около 7°, а максималните – между 18° и 23°,..

публикувано на 11.05.24 в 18:30

Медиците отново с призив за забрана неваксинирани деца да ходят на училище

Лекари подновиха призива си деца без задължителни имунизации да не могат да ходят на училище и да бъдат част от организиран детски колектив. Д-р Костадин Сотиров припомни пред БНР предложението, отправено от Сдружението на общопрактикуващите лекари, и..

публикувано на 11.05.24 в 13:26

Вицепрезидентът откри научния форум "Пътят на светлината" в Атина

В деня, в който православната църква почита светите равноапостоли Кирил и Методий, в Атина започна Международният научен форум „Пътят на светлината“ . Откри го вицепрезидентът Илияна Йотова, под чийто патронаж е събитието, предава пратеникът на..

публикувано на 11.05.24 в 11:05