Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Застудяването продължава

Снимка: БГНЕС

През следващото денонощие времето остава ветровито и студено. Преди обяд облачността ще е разкъсана, след обяд по-често значителна и на места ще превалява сняг. Ще продължи да духа умерен, в Дунавската равнина и в източните райони и временно силен северозападен вятър и ще нахлува още студен въздух. Минималните температури ще са между минус 9° и минус 4°, в отделни котловини - до минус 12°, а максималните - предимно между минус 3° и 2°. В София минимална температура около минус 8°, максимална - около минус 4°.

Утре, над планините облачността ще е значителна и на много места ще превалява слаб сняг. Остава ветровито със силен до бурен вятър от север-северозапад. По планинските проходи ще има виелици и навявания. Студено, с максимална температура на височина 1200 метра около минус 9°, на 2000 метра - около минус 16°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жегата продължава, но краткотрайни валежи ще освежат Западна България

В сряда, 26 юни, ще бъде предимно слънчево. Следобед над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи, гръмотевични бури и условия за градушки. В планинските райони..

публикувано на 25.06.24 в 19:40

Пожарите в страната са близо 200 на денонощие

От началото на месеца произшествията с пожари са почти по 200 на денонощие. По думите на главен комисар Александър Джартов, директор на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", тенденцията на увеличаване на инцидентите..

публикувано на 25.06.24 в 16:22
Андрей Янкулов

Нито една присъда по 57 ключови разследвания за корупция по високите етажи на властта през м.г.

2023-та е поредната година, в която корупцията по високите етажи на властта остава скрита, тъй като водените наказателни производства не отразяват същинското състояние на корумпираност на публичния сектор, гласи един от изводите в Годишния..

публикувано на 25.06.24 в 13:41