Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дневните температури пак се понижават

Снимка: БГНЕС

През нощта от североизток облачността ще се разкъсва и намалява, над повечето райони до предимно ясно. Ще духа слаб, в Източна България умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще бъдат между минус 6° и минус 1°, в София около минус 4°. 

Утре, 18 март, облачността ще е разкъсана, над планинските и източните райони по-често значителна и на отделни места там ще прехвърча слаб сняг. Ще духа до умерен, в Източна България временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 2° и 7°, в София около 3°. 

Над планините облачността ще е по-често значителна, на места със слаби валежи от сняг. Ще духа умерен, по билата силен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 2°, на 2000 метра – около минус 7°. 

   




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Есенни горещини ще има през деня в петък

В петък , 27 септември, ще е слънчево и дневните температури ще се повишават. Минималните температури ще са между 11 и 16°, в София 11°. Максималните ще са от 28 до 33°, в столицата ще е 29°.  По Черноморието  ще е слънчево, сутринта на..

публикувано на 26.09.24 в 19:45

България днес - 26 септември 2024 г.

В "България днес" на 26 септември отбелязваме Европейския ден на езиците. По този повод разговаряме със Свилена Георгиева от Генерална дирекция "Писмени преводи" на Европейската комисия. Тя разказва за ролята на преводача в контекста на новите технологии..

публикувано на 26.09.24 в 19:00

Депутатите отхвълиха на първо четене промени, засягащи смяната на пола на деца

Народното събрание отхвърли на първо четене петте проекта за промени в Закона за закрила на детето. Най-спорните предложения в тях се отнасят до смяната на пола на деца под 18 години. Законопроектът на “Има такъв народ” предвижда пълна забрана..

публикувано на 26.09.24 в 15:32