Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Президентството организира бал за абитуриенти в неравностойно положение

Снимка: president.bg

Традиционният абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, чийто домакин е президентът Румен Радев, ще се проведе на 30 май, съобщи прессекретариата на държавния глава.

Празничната вечер е част от благотворителната инициатива на президентската институция „Подкрепи една мечта“.

Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще посрещат близо 100 зрелостници от випуск 2022 в Дом 2 на резиденция „Бояна“, където от 19:30 часа ще започне балната вечер. На събитието ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова. 

Събитието ще бъде придружено и от благотворителна артистична програма в която ще участват множество известни певци и актьори. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Атанас Запрянов

Получаваме първите F-16 в началото на следващата година

Първите изтребители F-16 ще пристигнат в началото на 2025 г., съобщи пред БНТ служебният военен министър Атанас Запрянов. Наесен български пилоти ще се обучават в Съединените щати как да управляват летателните машини. Също догодина ще получим и новите..

публикувано на 06.05.24 в 13:48

Денят на храбростта беше отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената светини

Традиционният водосвет на бойните знамена и знамената светини по повод Деня на храбростта и празник на Българската армия се състоя на столичния площад “Св. Александър Невски”. Президентът и върховен главнокомандващ Румен Радев прие почетния строй..

публикувано на 06.05.24 в 11:14
Димитър Главчев

Димитър Главчев: България е имала, има и ще има велики воини

“ Народът ни винаги ще има памет за геройствата на българските генерали, офицери, сержанти и войници ”, написа във фейсбук страницата си служебният премиер Димитър Главчев по повод днешния Ден на храбростта и празник на българската армия. По думите..

публикувано на 06.05.24 в 10:21