Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В понеделник ще е топло, на места с кратки дъждове

Варненско утро
Снимка: Емил Йовев

Около полунощ валежите, които се развиват на места, ще спрат и до сутринта ще е предимно ясно. Утре ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност и на отделни места главно в Северозападна България ще превали краткотраен дъжд. Максималните температури ще са между 30° и 35°, в София около 30°.
Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по южното крайбрежие и временно силен североизточен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 28-32°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще се усили, ще бъде 3-4 бала, в крайните южни райони временно до 5 бала.       
Над планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра - около 17°.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Рекордно количество хероин задържаха на ГКПП “Капитан Андреево”

Близо 403 кг хероин на стойност над 16,7 млн. лв. беше открит на ГКПП “Капитан Андреево”. “ Заловеното количество е рекордно за последните пет години ”, заяви на брифинг служебният вътрешен министър Калин Стоянов. Наркотикът е бил разпределен в 156..

публикувано на 20.04.24 в 13:55

Емблематични сгради в София да възстановят статута си на недвижими културни ценности

Столичният кмет Васил Терзиев настоява в писмо до министъра на културата и директора на Националния институт за недвижимо културно наследство да бъде възстановен статутът на недвижими културни ценности на 17 сгради в центъра на София. Сградите са..

публикувано на 20.04.24 в 11:08

Автобус с българска регистрация катастрофира в Турция, единайсет души са ранени

Единайсет пътници пострадаха в катастрофа с български автобус , съобщи Генералното ни консулство в Одрин. Превозното средство, което е пътувало от Истанбул за Добрич, е излязло от платното, ударило се е в дърво и се е преобърнало вчера на обед на..

публикувано на 20.04.24 в 09:23