Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илияна Йотова призова партиите да гарантират енергийните доставки

Илияна Йотова
Снимка: БГНЕС

На заден план да остане противопоставянето между партиите и политиците да дават конкретни и прагматични решения в няколко насоки - сред тях гарантиране на енергийните доставки, с които да оцелее българският бизнес, и овладяване на цените, за да се запази стандартът на живот. Това послание за вече започналата предизборна кампания отправи вицепрезидентът Илияна Йотова от Перперикон. Тя призова също да бъдат положени усилия да не се допуснат човешки жертви и да се отводнят селата в Карловско след падналите валежи. “Над 30 г. говорим, че България няма стабилна и подготвена инфраструктура за превенция на наводненията”, изпъкна вицепрезидентът.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България и Азербайджан подписаха декларация за стратегическо партньорство

Декларация за стратегическо партньорство между България и Азербайджан подписаха президентите Румен Радев и Илхам Алиев.Българският държавен глава е на официално посещение в Баку. В последните 2 години Радев и Алиев се срещат за четвърти път.  Двете..

публикувано на 08.05.24 в 16:30

България и Азербайджан укрепват стратегическото си партньорство

На 8 май българският президент Румен Радев е на официално посещение в Азербайджан по покана на своя колега - президента Илхам Алиев. Българската делегация включва служебния министър на енергетиката Владимир Малинов, председателя на Групата за..

публикувано на 08.05.24 в 06:45
Димитър Главчев

Димитър Главчев внася сигнала по казуса с частната болница “Мама и аз” в ДАНС и прокуратурата

Служебният премиер Димитър Главчев съобщи, че днес ще подаде сигнал в прокуратурата и ДАНС по казуса с частната Многопрофилна болница за активно лечение ”Мама и аз” в столицата. Решението за изграждане на частната болница с педиатрично отделение,..

публикувано на 07.05.24 в 06:00