Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Представят възможностите за българския бизнес в САЩ

Снимка: sme.government.bg

На международна конференция "EXPLORE U.S." ще бъдат представени възможностите пред българските компании да стартират и разширяват своя бизнес в САЩ. 

Събитието, което ще се проведе в София на 13 октомври 2022 г., е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, посолството на САЩ в България и Американската търговска камара. Ще бъдат разгледани секторите на американския пазар с най-голям потенциал за българските компании.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Първата пратка американско ядрено гориво пристигна в България

Първият товар със свежо ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй" пристигна на Пристанище Варна - Запад. Той беше доставен у нас от плаващия под нидерландски флаг кораб "Адамас", съобщи БНТ. Още днес горивото, произведено от американската компания..

публикувано на 19.04.24 в 15:39

Енергийната комисия в НС отложи пълната либерализация на пазара на ток

Депутатите от енергийната комисия в Парламента замразиха либерализацията на тока на едро за една година. Според действащия закон тя трябваше да се случи от 1 юли т.г. Това означава, че на 1 юли КЕВР отново ще трябва да се произнесе за цената на..

публикувано на 17.04.24 в 17:58

В България се появи първата плантация с шамфъстък

За първи път в България край Сандански засадиха плантация с 22 декара шамфъстък. Инвестицията е на софийски бизнесмен, съобщи БНТ. Първата реколта се очаква до 2-3 години. Хората в най-топлия район на България и преди са отглеждали екзотичното за..

публикувано на 17.04.24 в 10:20