Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Събира се Съветът за тристранно сътрудничество

Снимка: архив

Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание, днес, на 20 октомври в сградата на Министерския съвет в София. Социалните партньори ще обсъдят промени в четири закона - за корпоративното подоходно облагане, за данъците върху доходите на физическите лица, за данъка върху добавената стойност и за акцизите и данъчните складове.

Предложените промени касаят въвеждане на европейски директиви и синхронизиране на българското с европейското данъчно законодателство. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Валежите продължават, по върховете ще превали и сняг

През нощта  над по-голямата част от страната облачността временно ще се разкъса и намалее; по-значителна ще се задържи над югоизточните райони, където все още на изолирани места ще превалява дъжд. През втората половина от нощта от югозапад ще започне..

публикувано на 16.09.24 в 19:05

България днес - 16 септември 2024 г.

В „България днес“ на 16 септември слушайте з а първия учебен ден в България и в българските неделни училища зад граница. От историка Веселин Лазаров узнаваме защо датата  15 септември е избрана за начало на учебната година в България. А Дарина..

публикувано на 16.09.24 в 19:00

Граждански активисти очакват реакцията на Европа заради промените в Закона за образованието

Над 160 български граждански организации, сред които и Национална мрежа за децата, изпращат отворено писмо до редица европейски институции, организации, посолства и дипломатически представителства, относно законовите промени, въвеждащи забрана за..

публикувано на 16.09.24 в 17:49