Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борис Илиев влезе в 2023 година с новата си песен "Да не те обичам"

Снимка: стопкадър

2022 г. се оказа продуктивна за Борис Илиев – в последните ѝ дни младият изпълнител представи новата си песен “Да не те обичам“. Тя се явява трети авторски проект на Борис в рамките на една година. Песента прави смела заявка за силна ротация в следващите месеци.

Музиката и аранжиментът са на Петър Рангелов, добре познат от други проекти на популярни български изпълнители, а текста Петър пише съвместно с Албена Цветкова. Авторите работят за пръв път заедно, но идеята им толкова допада на Борис, че той развива музикалната емоция в перфектния поп стил.

За видеото на “Да не те обичам“ екипът предприема нестандартен подход. Клипът се заснема в студиото на “Музика без край“ в БНТ и е презентиран за пръв път в лайв версия на предаването. На сцената до Борис са авторът на музиката, който свири и на китара, Алекс Лазаров – на барабани и Иво Дуков – пиано. Режисьор на кадрите е Станислав Терзиев.


По публикацията работи: Анна Фуцкова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Силвия" – популярни лица изпълняват емблематична песен от репертоара на Братя Аргирови

"Силвия" е нова версия на златен хит на един от най-известните дуети още от 80-те години на ХХ век – Братя Аргирови. Песента е кавър на "Предчувствие за стих" от албума "Момиче за двама" на Братя Аргирови, издаден през 1983 г. С новия прочит на..

публикувано на 18.05.24 в 09:45

Международен квинтет с Васко Василев ще свири за 24 май в Айфеловата кула

Световноизвестният български цигулар Васко Василев и солисти от оркестъра на Кралската опера "Ковънт гардън" ще изнесат класически акустичен концерт на 26 май в зала "Густав Айфел" на Айфеловата кула. Музиканти от 5 националности ще са заедно на сцената,..

публикувано на 17.05.24 в 11:27

Крис Гран – "Две сърца "

След като издаде дебютния си албум "Две сърца", Крис Гран представя и видеото към заглавната песен. Младият изпълнител е написал музиката и текста специално за авторската си колекция. "Избрах тази песен да даде заглавие на дебютния ми албум, защото тя..

публикувано на 17.05.24 в 10:15