Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Президентът Румен Радев представя приоритетите на служебното правителство

Снимка: БГНЕС

Днес, 3 февруари, държавният глава Румен Радев ще представи задачите и приоритетите на новото служебно правителство. Ще се проведе и първото заседание на кабинета, на което предстои да бъде приета план-сметката за разходите по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 2 април 2023 г.

Още от категорията

Започва информационна кампания на ЕК за приемането на еврото

Представителството на Европейската комисия у нас започва от днес информационна кампания за приемането на еврото, съобщи пред БНТ Бойко Благоев, и.д. ръководител на представителството на ЕК в страната ни. По думите му, целта е тя да отговори на въпроса как..

публикувано на 04.09.23 в 11:17
Ваня Григорова

Ваня Григорова е кандидатът за столичен кмет на "БСП за България"

Коалиция "БСП за България" официално издигна кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София. “ Тръгваме в нелека битка за София, ние ще се борим най-вече за това “сглобката”, която се получи на национално ниво, да не позволим да се получи отново и..

публикувано на 02.09.23 в 17:15

От президентството има опити да бъде свалено правителството

“ Атаките от президентството започнаха още преди да бъде съставено правителство – през цялото време от президенството има опити да не бъде сформирано и след това да бъде свалено това правителство ”. Това каза пред бТВ премиерът Николай Денков по повод..

публикувано на 02.09.23 в 12:05